ΚεντρικήΚοινωνικά

Πύργος: Εκδήλωση τιμής για τις γυναίκες στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

27/3/2023

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα -λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη-τιμητική εκδήλωση για τις γυναίκες που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου ο ΔΟΠΠ, και το Γραφείο Εθελοντισμού σε αγαστή συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πύργου.

Το αφιέρωμα με τίτλο «Ο λόγος στις γυναίκες» θα πραγματοποιηθεί στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στις 19.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος θα δώσει το «λόγο στις γυναίκες» και συγκεκριμένα στις εκπροσώπους 15 Συλλόγων Γυναικών και Πολιτιστικών Συλλόγων για να παρουσιάσουν το έργο τους.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και παρουσιάζουν το έργο τους, οι εξής Σύλλογοι Γυναικών-Πολιτιστικοί Σύλλογοι: -Αγίου Γεωργίου -Αμπελώνα-Ανεμοχωρίου – Αρμονία-Βυτινέικων-Ελαιώνα-Κατσαρού-Ξυλοκέρας-Ολυμπιάδα-Πύργος όλοι μαζί-Σαλμώνης-Σκουροχωρίου Λαογραφικός Όμιλος Κατακόλου «Σπύρος Χιώνης»-Τραπεζικών υπαλλήλων-Φωναϊτικων

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση από το 3ο ΓΕΛ Πύργου «Πιερ ντε Κουμπερντέν» με θέμα «Δράσεις της Ε.Ε. για τις γυναίκες», ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής από μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Δήμοι Διονύσου-Κηφισιάς: Τρέχουμε για καλό σκοπό «στα ίχνη του Θηρίου»

xristiana

Ενίσχυση ανοσοποιητικού: Πράσινος χυμός με 10 υλικά

xristiana

Δ. Δίου-Ολύμπου: Συναυλία των “Μελωδών της Παράδοσης” στο Κάστρο Πλαταμώνα

xristiana