ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία με θέμα «Εφηβεία & Εξαρτήσεις»

27/3/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμοργού διοργανώνει σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο- ΕΠΑΛ Αμοργού και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» μια ομιλία – συζήτηση για γονείς με θέμα «Εφηβεία και Εξαρτήσεις» την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Γυμνασίου-Λυκείου Αμοργού .

Την συζήτηση θα συντονίζει η Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης σε συνεργασία με την Ψεύτη Έφη, ψυχολόγο του ΕΠΑΛ Αμοργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παρέμβασης ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων, που υλοποιείται φέτος στους μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοικτή κυρίως σε γονείς εφήβων, αλλά και σε όποιον γονέα ενδιαφέρεται.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πανεύκολο cheesecake με λεμόνι

xristiana

Πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες (PIF) προς Φαρμακαποθηκάριους για ελλείψεις φαρμάκων: «Χωρίς αποδείξεις οι κατηγορίες εναντίον εταιρειών»

xristiana

Υγεία: Οι ιογενείς λοιμώξεις σχετίζονται με νευρολογικές παθήσεις, αλλά δεν είναι αναγκαστικά «ένοχες»

xristiana