ΚεντρικήΟμορφιά

Απολογισμός ομορφιάς: Τα πέντε απλά βήματα που χρειάζεσαι!

16/11/2022

Συνήθως κάνουμε απολογισμό χρονιάς, μήνα, εξαμήνου ή εποχής. Μήπως όμως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε απολογισμό και στη φροντίδα του εαυτού μας; Λίγο πριν κλείσει το 2022 και κάνουμε τον πραγματικό απολογισμό, ας δοκιμάσουμε να αφαιρέσουμε από τη ρουτίνα ομορφιάς μας όλα τα περιττά και να εστιάσουμε στην απλή και ουσιαστική διαδικασία που θα μας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ας δούμε μαζί 5 μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα που θα κάνουν τη διαφορά:

Βήμα 1: Ξεφορτώσου ό,τι δεν έχεις χρησιμοποιήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Το μπουντουάρ σου είναι γεμάτο με προϊόντα που μάλλον έχουν λήξει, δείγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ, αλλά τα κρατάς «σε περίπτωση πού» και «βήματα» μιας ρουτίνας που δεν ακολουθείς. Κάνε ένα γερό ξεκαθάρισμα και κράτα μόνο όσα χρησιμοποιείς και σε βοηθούν πραγματικά!

Βήμα 2 : Νερό, νερό, νερό.

Το διαβάζεις σε κάθε άρθρο ομορφιάς, το ακούς παντού, ήρθε η ώρα επιτέλους να το κάνεις. Βρες ένα μπουκάλι που να σου αρέσει και βάλε στόχο να το γεμίσεις και να το αδειάσεις τρεις φορές μέσα στη μέρα. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Βήμα 3: Εστίασε σε ό,τι σου αρέσει.

Οι τάσεις υπάρχουν για κάποιο λόγο, αυτό όμως δε σημαίνει πως όλες οι τάσεις ταιριάζουν σε όλους. Η κάθε μία μας είναι ξεχωριστή και χρειάζεται διαφορετική φροντίδα. Μπορεί το gloss skin να είναι τάση, αλλά εάν δεν ταιριάζει στο γούστο και στο πρόσωπό σου, ποιος ο λόγος να επενδύσεις σε αντίστοιχα προϊόντα;

Βήμα 4: Κοιμήσου καλά.

Ο καλός ύπνος είναι η καλύτερη ρουτίνα ομορφιάς. Καμία διαδικασία ομορφιάς δεν μπορεί να αναδειχθεί όταν είσαι κουρασμένη. Τα άτομα που κοιμούνται επαρκώς λειτουργούν καλύτερα, είναι πιο λαμπερά και υγιή. Φρόντισε λοιπόν να κοιμάσαι τουλάχιστον 7-8 ώρες!

Βήμα 5: Μην ξεχνάς το κολλαγόνο σου!

Το κολλαγόνο είναι μια βασική πρωτεΐνη του οργανισμού μας, υπεύθυνη για τις αρθρώσεις, τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια μας.
Όμως, τα επίπεδα του κολλαγόνου φθίνουν όσο μεγαλώνουμε, από τα 25 μόλις χρόνια μας. Με συνέπειες και στην υγεία και στην ομορφιά μας.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν χάνεται το κολλαγόνο μας; Οι κυριότερες επιπτώσεις είναι:
• Η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων.
• Η απώλεια του «οβάλ» του προσώπου.
• Η άτονη, θαμπή και «σπασμένη» επιδερμίδα.
• Τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους.
• Τα νύχια μας σπάνε.
• Οι αρθρώσεις μας πονάνε.

Το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Χρειαζόμαστε ένα σύμμαχο! Εδώ έρχεται το Collagen Pro-active να δώσει τη λύση! To πόσιμο κολλαγόνο, που εδώ και χρόνια εμπιστευόμαστε, με τη μοναδική φόρμουλα.

Το Collagen Pro-active ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των επιπέδων του στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος. Έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης. Και είναι 50 φορές πιο αποτελεσματικό από κάθε άλλο αντίστοιχο προϊόν όπως τα χάπια, χάρη στη πόσιμη μορφή του το κάνει ασυναγώνιστο.

Το Collagen Pro-active θα σου χαρίσει:

• Φωτεινή, ελαστική επιδερμίδα.
• Σφριγηλότητα και λάμψη.
• Ωραίο «οβάλ» προσώπου.
• Λαμπερά και δυνατά μαλλιά που μακραίνουν εύκολα.
• Δυνατά, υγιή νύχια που δεν σπάνε.
• Υγιείς αρθρώσεις, χωρίς πόνο, με καλύτερη κίνηση.

Πώς θα τα αποκτήσεις όλα αυτά; Τηρώντας ένα απλό και πανεύκολο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου: Ένα καπάκι Collagen Pro-active καθημερινά, μισή ώρα πριν τον ύπνο! 

Θα το βρεις σε φυσικά και online φαρμακεία, στο eshop του και φυσικά μπορείς να το ακολουθήσεις σε FB και IG!

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια

xristiana

Το χρώμα στο ρουζ που θα είναι κυρίαρχο το καλοκαίρι του 2023

xristiana

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Κοινοτήτων του Δήμου με θέμα: «Ελα με ένα παιγνίδι και δώσε χαρά»

xristiana