ΚεντρικήΟμορφιά

Καλοκαιρινό στυλ και άνεση στο σπίτι

12/7/2022

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα περνάτε περισσότερο χρόνο στο σαλόνι. Είτε για να χαλαρώσετε είτε για να διασκεδάσετε τους φίλους σας, το σαλόνι είναι ο χώρος όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Για να κάνετε αυτόν τον χώρο όσο το δυνατόν πιο όμορφο, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό ύφασμα για τις κουρτίνες σαλονιού https://www.tsarouhis.gr/content/10-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82 και τα ριχτάρια https://www.tsarouhis.gr/21-%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82!

Το σαλόνι είναι η καρδιά κάθε σπιτιού. Είναι το μέρος όπου μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, παρακολουθείτε τηλεόραση, διαβάζετε ένα βιβλίο και χαλαρώνετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι άνετα αλλά και κομψά, καθώς και αρκετά ανθεκτικά ώστε να αντέχουν στην καθημερινή φθορά της οικογενειακής ζωής.

Το ύφασμα που καλύπτει τον καναπέ και τις καρέκλες είναι εξίσου σημαντικό με τον σχεδιασμό των επίπλων του σαλονιού σας, επειδή είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στο σπίτι σας. Παρόλο που μπορεί να μη φαίνεται κάτι ιδιαίτερο με την πρώτη ματιά, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας που θα απολαμβάνουν οι καλεσμένοι σας κατά την επίσκεψή τους στο σπίτι σας.

Το σωστό ύφασμα μπορεί επίσης να κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο κομψό ή να βοηθήσει στη δημιουργία μιας διασκεδαστικής ατμόσφαιρας για τη διασκέδαση φίλων και μελών της οικογένειας την ημέρα του παιχνιδιού ή κατά τη διάρκεια ειδικών περιστάσεων όπως τα γενέθλια ή οι διακοπές. Με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες σήμερα, η επιλογή των σωστών υφασμάτων μπορεί να είναι συγκλονιστική μερικές φορές, αλλά η γνώση των τύπων υφασμάτων που είναι διαθέσιμα θα βοηθήσει να περιορίσετε αυτές τις επιλογές, διευκολύνοντας έτσι να βρείτε κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ και γούστο!

Μυστικά του καλοκαιρινού στυλ

Όταν πρόκειται να επιλέξετε υφάσματα για το σαλόνι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου:

Χρώμα: Επιλέξτε φωτεινά χρώματα για το καλοκαίρι, ώστε το σαλόνι σας να μην αισθάνεται σκοτεινό ή θαμπό. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις μιας οικογένειας χρωμάτων (π.χ. μπλε) για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα χωρίς να είναι υπερβολικό.

Μοτίβα: Επιλέξτε απλά μοτίβα, όπως ρίγες ή λουλούδια, αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό από μεγάλα σχέδια που θα μπορούσαν να κάνουν από μόνα τους αίσθηση! Οι μεγάλες εκτυπώσεις μπορούν να λειτουργήσουν καλά με πιο τολμηρά χρώματα όπως τα κόκκινα και τα πορτοκαλί, αλλά προσέξτε να μην κατακλύσετε το δωμάτιο με πολλά μοτίβα!

Related posts

Διαταραχές περιόδου: Σημάδια ότι πρέπει να επισκεφτείς γιατρό

xristiana

3ο Gala Μοντέρνου Χορού

xristiana

16η Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana