ΚεντρικήΟμορφιά

Το απίστευτο κόλπο του Tik Tok για άψογο αποτέλεσμα στο concealer!

24/3/2023

Μερικές φορές, ένα απλό hack μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι του μακιγιάζ σου και να δου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν είναι εύκολη υπόθεση να αλλάξεις την ρουτίνα του μακιγιάζ σου, αλλά το Τik Tok έχει συμβάλλει στον διαρκή πειραματισμό μας με τα καλλυντικά.

Για να σε βοηθήσουμε με την beauty ρουτίνα σου, μοιραζόμαστε πολλά Tik Tok κόλπα που ανακαλύπτουμε στην εφαρμογή και θεωρούμε ικανά να βελτιώσουν τα looks σου. Ειδικά στο μακιγιάζ, το Tik Tok έχει απογειώσει το παιχνίδι με την εμφάνισή μας, καθώς είναι ατελείωτα τα hacks που προσφέρει.

Όχι μόνο βρήκαμε το αγαπημένο μας Tik Tok hack για το concealer μας, το δοκιμάσαμε και μόνοι μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αξίζει την έγκρισή μας. Συνέχισε παρακάτω για να βρεις το εύκολο και έξυπνο Tik Tok μυστικό που θα απογειώσει το μακιγιάζ σου και θα βελτιώσει την όψη των ματιών σου.

Το απίστευτο κόλπο του Tik Tok για άψογο αποτέλεσμα στο concealer!

Αν μετά από λίγη ώρα το concealer κάτω από τα μάτια σου ” σπάει” ή χάνει την λάμψη του, υότε αυτό το Τik Tok hack θα αλλάξει μια για πάντα το παιχνίδι του μακιγιάζ σου.

Για ένα άψογο φινίρισμα χωρίς σπάσιμο, φρόντισε να περιμένεις να στεγνώσει το concealer σου (αυτό το εμποδίζει να φαίνεται σαν κέικ), μετά άπλωσε μια πούδρα με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ και ολοκλήρωσε το υπόλοιπο look σου. 

Το concealer είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει ξεκούραστο βλέμμα, αρκεί να το απλώσεις σωστά, ακολουθώντας απλά τα βήματα του Tik Tok.

Photos: Istock

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Φροντίζομαι Για Να Μπορώ Να Φροντίσω»: Νέο Σεμινάριο Από Το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 25/11

xristiana

Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία Συγκέντρωσης Τροφίμων Και Ειδών Πρώτης Ανάγκης Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

xristiana