ΚεντρικήΟμορφιά

3+1 εναλλακτικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το conditioner στην καθημερινότητά σου!

24/3/2023

Λατρεύεις το πόσο λεία, λαμπερά και όμορφα κάνει τα μαλλιά σου το conditioner σου, και θα ήθελες να το προσθέσεις και σε άλλα κομμάτια της καθημερινότητάς σου; Kι όμως, το μαλακτικό μαλλιών δεν αφήνει μόνο τις τρίχες σου ενυδατωμένες και απαλές στην αφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, για πολλά περισσότερα πράγματα που πιθανόν να εκπλαγείς διαβάζοντας το άρθρο.

Ναι, ανακαλύψαμε 4 εναλλακτικές χρήσεις του conditioner που θα σε εκπλήξουν και θα διευκολύνουν την ζωή σου. Διάβασε παρακάτω για να τα μάθεις!

Μαλακτικό μαλλιών: 4 τρόποι να το χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου

Κρέμα ξυρίσματος

Βρίσκεις τις κρέμες ξυρίσματος πολύ σκληρές για την επιδερμίδα σου; Το καταλαβαίνουμε, συν ότι είναι ακριβές. Άπλωσε, λοιπόν, λίγο μαλακτικό μαλλιών σε όλη την περιοχή που θέλεις να ξυρίσεις και δες το ξυράφι να γλιστρά τόσο απαλά πάνω από το δέρμα σου.

Μαλακτικό για τα πετσάκια

Τα πετσάκια τείνουν να γίνονται πολύ ξηρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πάρε λίγο conditioner και κάνε απαλό μασάζ στα πετσάκια σου με αυτό για λίγα λεπτά και παρατήρησε αμέσως τις αλλαγές. Ακολούθησε αυτό για λίγες μέρες για να αποκτήσεις απαλά και ενυδατωμένα πετσάκια.

Προϊόν για τα πινελά του μακιγιάζ σου

Γνωρίζουμε πόσο ανομοιόμορφα και σκληρά φαίνονται τα πινέλα μακιγιάζ αφού τα πλύνεις και τα αφήσεις να στεγνώσουν στον αέρα. Βάλε μια μικρή δόση conditioner στα πινέλα μακιγιάζ σου και αφού τα πλύνεις, καθώς αυτό θα διατηρήσει το σχήμα και επίσης θα τα διατηρήσει απαλά.

Μαλακτικό ρούχων

Οι μαλακτικοί παράγοντες στο μαλακτικό μαλλιών σου λειτουργούν αρκετά καλά και στα υφάσματα. Τις μέρες που τελειώνουν τα μαλακτικά υφασμάτων μπορείς να το ανατικαταστήσεις με το μαλακτικό σου και έχεις παρόμοια αποτελέσματα. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να πλύνεις απαλά τα δαντελωτά εσώρουχά σου χωρίς να τα σκληραίνουν.

Photos: Istock

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

28/04: Σε επαφή με τις επιθυμίες σας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana

10 απαραίτητα tips για τη φροντίδα των λιπαρών μαλλιών

xristiana