ΚεντρικήΟμορφιά

Σας τελείωσε το salt spray; Μην αγχώνεστε! Θα φτιάξετε ένα μόνες σας

18/6/2022

Το ανάλαφρο, κυματιστό hair look εκείνο που αποκτούν τα μαλλιά σας όταν βγαίνετε από τη θάλασσα είναι το ωραιότερο για το Καλοκαίρι.

Τις περισσότερες φορές προσπαθείτε να το αποκτήσετε με προϊόντα styling αλλά δείχνει επιτηδευμένο και κάπως στημένο. Μέχρι που οι hairstylists σας έδωσαν τη λύση αποκαλύπτοντας τη φόρμουλα που θα σας βοηθήσει να το πετύχετε σε λίγα λεπτά. Πρόκειται για το salt spray που προσφέρει το wet look που επιθυμείτε.

Έκτοτε βρίσκεται στο νεσεσέρ των διακοπών σας αφού δεν θέλετε να έχετε μαζί σας σεσουάρ, σίδερα και βούρτσες. Μια μικρή ποσότητα salt spray σε νωπά μαλλιά και είστε έτοιμες. Απλά τα “δουλεύετε” με τα δάχτυλα σας. 

Αν τώρα ετοιμάζεστε να φύγετε για weekend στο εξοχικό ή σε κάποιο κοντινό νησί και μόλις προσέξατε ότι το salt spray σας έχει τελειώσει δε χάλασε ο κόσμος. Θα φτιάξετε ένα μόνες σας. Ναι, σωστά διαβάσατε, DIY salt spray. Και μάλιστα πανεύκολα και σε λίγα λεπτά.

Θα χρειαστείτε 1 κούπα ζεστό νερό, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, 2 κουταλάκια του γλυκού έλαιο argan και 5 σταγόνες έλαιο καρύδας για να αποκτήσει το spray σας το τέλειο καλοκαιρινό άρωμα.

Πως θα το φτιάξετε: Βάζετε το νερό σε ένα μικρό σκεύος και περιμένετε να βράσει. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι και το ανακατεύετε σιγά σιγά μέχρι να γίνει ένα με το νερό. Βάζετε τα έλαια και συνεχίζετε να ανακατεύετε καλά. Αφαιρείτε το σκεύος από την κουζίνα όταν σιγουρευτείτε ότι όλα τα υλικά έχουν διαλυθεί σωστά.

Το salt spray είναι έτοιμο. Το βάζετε μέσα στη συσκευασία του προϊόντος που έχει τελειώσει και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας.

Η αλήθεια είναι πως θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα μιας και εκτός από την υφή που θα αποκτήσουν τα μαλλιά σας παράλληλα θα ενυδατωθούν σωστά και θα αποκτήσουν απαλότητα χάρη στα έλαια που περιέχει.

Και κάτι ακόμη: Είναι το πιο οικονομικό salt spray ever.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Gala Χορού από τον ΣΒΑΠ και τον Δήμο Γαλατσίου με το βλέμμα στα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας

xristiana

Πάτρα: Έτοιμες οι παραλίες να υποδεχθούν και φέτος χιλιάδες λουόμενους

xristiana

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με φέτα και καπνιστό ζαμπόν

xristiana