23/12/2024
Υλικά
- 2 croissant από το αρτοποιείο
- 1 πακέτο ζύμης μπισκότου σοκολάτας
- Προαιρετικά: μια πρέζα ζάχαρης άχνης για το σερβίρισμα
Οδηγίες
- Προθέρμανση του φούρνου: Ξεκίνησε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 350°F (180°C).
- Προετοιμασία των croissants: Τοποθέτησε τα croissants σε ένα ταψί με αντικολλητική επικάλυψη και κόψε τα στη μέση, φροντίζοντας να μην τα κόψεις εντελώς.
- Γέμισμα με ζύμη μπισκότου: Πίεσε δύο τεμάχια ζύμης μπισκότου στη μέση κάθε croissant. Φρόντισε να τα τοποθετήσεις καλά ώστε να γεμίσουν.
- Κάλυψη με ζύμη: Δίπλωσε το croissant και πρόσθεσε σφιχτά ένα κομμάτι ζύμης μπισκότου στην κορυφή του.
- Ψήσιμο: Τοποθέτησε τα croissants στο φούρνο και ψήσε τα για 11-13 λεπτά, ή μέχρι η ζύμη μπισκότου να έχει την επιθυμητή υφή. Αν προτιμάς την κρεμώδη υφή, μπορείς να τα βγάλεις νωρίτερα.
- Αφήνουμε να κρυώσουν: Όταν είναι έτοιμα, αφαίρεσέ τα από το φούρνο και άφησέ τα να κρυώσουν για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρισμα: Προαιρετικά, μπορείς να πασπαλίσεις ζάχαρη άχνης στην κορυφή πριν τα σερβίρεις.
Πηγή https://www.womenonly.gr