ΚεντρικήΜαγειρική

Κεφτεδάκια από κιμά λουκάνικου

11/8/2024

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά από χοιρινό λουκάνικο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 φλ. τσαγιού έτοιμο μείγμα για μπισκότα
  • 1/2 κιλό τσένταρ, τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάλτε το λουκάνικο σε θερμοκρασία δωματίου και το μείγμα μπισκότων σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά
  3. Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Πλάστε το μείγμα σε περίπου 30 μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί το λουκάνικο, 20 έως 25 λεπτά.

Related posts

«Καλοκαιρινή Βραδιά» Για Την Στήριξη Των Οικογενειών Του «Ορίζοντα»

xristiana

Πρέσπες: Περισσότεροι από 500 αργυροπελεκάνοι νεκροί από τη γρίπη των πτηνών

xristiana

Προσοχή! Ανακαλούνται παρτίδες γνωστής σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ – “Μην τις καταναλώσετε”

xristiana