12/1/2024
Υλικά
250 γρ μαύρη σοκολάτα
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. ελαιόλαδο
35 γρ. αλεύρι
15 γρ κακάο
3 αυγά
Καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη ελαφρά, μέχρι να γίνουν λεία και κρεμώδη. Ύστερα προσθέτουμε το λάδι και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Σπάμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά τη ρίχνουμε στα αυγά. Ανακατεύουμε καλά και μετά προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο. Μοιράζουμε σε 4 φόρμες μιας χρήσης, αλειμμένες με λάδι και πασπαλισμένες με καστανή ζάχαρη και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 10 λεπτά.
Πηγή https://jenny.gr