ΚεντρικήΜαγειρική

Υγρό κέικ σοκολάτας

12/1/2024

Υλικά

250 γρ μαύρη σοκολάτα

100 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. ελαιόλαδο

35 γρ. αλεύρι

15 γρ κακάο

3 αυγά

Καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη ελαφρά, μέχρι να γίνουν λεία και κρεμώδη. Ύστερα προσθέτουμε το λάδι και μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.

Σπάμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά τη ρίχνουμε στα αυγά. Ανακατεύουμε καλά και μετά προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο. Μοιράζουμε σε 4 φόρμες μιας χρήσης, αλειμμένες με λάδι και πασπαλισμένες με καστανή ζάχαρη και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 10 λεπτά.

Πηγή https://jenny.gr

Related posts

Μπορούν τα ρετινοειδή να χρησιμοποιηθούν με άλλα ενεργά συστατικά;

xristiana

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»: Πληρωμές επιδοτήσεων σε 676 ωφελούμενους

xristiana

Tο Ετήσιο Παζάρι Του Συλλόγου “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

xristiana