ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία Με Θέμα «Εφηβεία & Εξαρτήσεις»

29/3/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμοργού διοργανώνει σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο- ΕΠΑΛ Αμοργού και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» μια ομιλία – συζήτηση για γονείς με θέμα «Εφηβεία και Εξαρτήσεις» την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Γυμνασίου-Λυκείου Αμοργού .

Την συζήτηση θα συντονίζει η Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης σε συνεργασία με την Ψεύτη Έφη, ψυχολόγο του ΕΠΑΛ Αμοργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παρέμβασης ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων, που υλοποιείται φέτος στους μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοικτή κυρίως σε γονείς εφήβων, αλλά και σε όποιον γονέα ενδιαφέρεται.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Οι βιταμίνες που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου για υγιή και δυνατά μαλλιά

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

𝐓𝐇𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐊𝐎𝐒 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐘 𝐒𝐎𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐌𝐈𝐋𝐄

xristiana