ΚεντρικήΠεριβάλλον

Γενικά αίθριος ο καιρός: Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

30/4/2025

Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο προβλέπονται σήμερα, Τετάρτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 22 με 24 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μόλυνση ζύμης: Σε ποια σημεία μπορεί να εκδηλωθεί και να εξαπλωθεί

xristiana

Πρόγραμμα ELIZΑ Webinar Με Σκοπό Την Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών Στη Λάρισα

xristiana

Αυτό το δημοφιλές συμπλήρωμα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου

xristiana