ΚεντρικήΜαγειρική

Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα και μπέικον

17/1/2025

Υλικά

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 500 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. τυρί κρέμα, κομμένο σε κύβους
  • 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 11/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. σκόνη κρεμμυδιού
  • 2 κ. γλ. ρίγανη
  • 1 κ. σ. αποξηραμένος μαϊντανός
  • 2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. θυμάρι
  • 1/2 κ. γλ. αποξηραμένες νιφάδες σέλινου

Εκτέλεση

  1. Μαγειρέψτε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente.
  2. Εντωμεταξύ, ψήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι.
  3. Σουρώστε το λίπος από το μπέικον.
  4. Στραγγίστε το νερό από τα μακαρόνια.
  5. Ρίξτε αμέσως τα ζεστά μακαρόνια στο τηγάνι με το μαγειρεμένο μπέικον.
  6. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να ενωθούν καλά όλες οι γεύσεις.
  7. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.

Πηγή https://www.newsbeast.gr…

Related posts

17o Ετήσιο Κλινικό φροντιστήριο και 7ο σχολείο θεραπευτικής για τα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα

xristiana

Εγκυμοσύνη: Οι άυπνες νύχτες «γεννούν» προβλήματα στα παιδιά

xristiana

Συζήτηση για τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του HIV στην Τεχνόπολη

xristiana