ΚεντρικήΜαγειρική

Κρέμα λευκής σοκολάτας με κόκκινα φρούτα

23/1/2025

Υλικά

  • 200 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 150 ml κρέμα γάλακτος
  • 20 γρ. κόκκινα μούρα

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε την κρύα κρέμα γάλακτος με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε ένα μικρό μπολ μέχρι να σχηματιστεί μια μους.
  2. Ζεστάνετε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μόνο όταν η σοκολάτα λιώσει.
  3. Συνδυάστε τη σαντιγί και τη λιωμένη σοκολάτα.
  4. Αδειάστε την κρέμα μέσα σε ποτήρια γλυκού.
  5. Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες και γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και φύλλα δυόσμου.
  6. Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Τα “Πράσινα Φανάρια” από τη Θεατρική Ομάδα  Γονέων  Χολαργού “Κήπος”

xristiana

Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

xristiana

Δήμος Χαλκηδόνος: Προσβάσιμο σε ΑμΕΑ και ηλικιωμένους το Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Κουφάλια

xristiana