ΚεντρικήΜαγειρική

Γλυκάκι – κέρασμα της στιγμής

14/1/2025

Υλικά

400 γρ ζαχαρούχο γάλα
250 γρ ινδοκάρυδο

Για το πασπάλισμα

50 γρ ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το ινδοκάρυδο μέχρι να γίνει μια ζύμη.

Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 15 γρ. και έπειτα τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Παραλλαγές

Αντί για ινδοκάρυδο στο πασπάλισμα μπορείς να τα βουτήξεις σε σοκολάτα (γάλακτος, bitter ή λευκή), σε ξηρούς καρπούς ή ακόμα και σε τριμμένο μπισκότο!

Πηγή https://www.womenonly.gr

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, θα αρχίσουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα»

xristiana

Τα λαχανικά από μόνα τους δεν αρκούν για να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, δείχνει μελέτη

xristiana

Diy time: Απολεπιστική μάσκα προσώπου με ένα μήλο για glowy skin!

xristiana