ΚεντρικήΜαγειρική

Μαλακά μπισκότα λεμονιού

20/1/2025

Υλικά
225 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι αμυγδάλου χωρίς γλουτένη
100 γρ. κουκουνάρι
100 γρ. αλεύρι ρυζιού χωρίς γλουτένη
2 ασπράδια αυγών
1 ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ για γλυκά χωρίς γλουτένη
1 λεμόνι

Εκτέλεση
Ξεκινάμε και ανακατευτούμε το αλεύρι ρυζιού με το αλεύρι αμυγδάλου και 115 γραμμάρια ζάχαρης, μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και το τριμμένο ξύσμα ενός λεμονιού. Στη συνέχεια καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια σε ένα τηγάνι και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με 110 γραμμάρια ζάχαρη. Τα προσθέτουμε απαλά στο μείγμα του αλευριού. Και χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, μοιράζουμε τη ζύμη σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, σχηματίζοντας τα μπισκότα. Τέλος ψήνουμε στον φούρνο στους 160°C για 20 λεπτά περίπου. Καλή απόλαυση.

Πηγή https://jenny.gr

Related posts

Gua sha: 3 λάθη που κάνετε και πώς θα τα διορθώσετε

xristiana

Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις Τοπικές Κοινωνικές & Αναπτυξιακές Πολιτικές

xristiana

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Δήμου Γαλατσίου ανοίγει τις πόρτες του

xristiana