ΚεντρικήΠεριβάλλον

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα βόρεια – Πού θα βρέξει

22/1/2025

Βροχές αναμένονται σήμερα, Τετάρτη, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στην περιοχή της Κρήτης από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Η ορατότητα στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τις πρωινές θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν κατά τόπoυς ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 14 με 17 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.

Related posts

Ο Ήρωας Δίνει Αίμα: 27/1 Ημέρα Αιμοδοσίας Στην Πάτρα

xristiana

15η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού

xristiana

Μεγάλη Δωρεάν Συναυλία Στην Πλατεία Αριστοτέλους

xristiana