ΚεντρικήΜαγειρική

Γλυκάκι – κέρασμα της στιγμής

14/1/2025

Υλικά

400 γρ ζαχαρούχο γάλα
250 γρ ινδοκάρυδο

Για το πασπάλισμα

50 γρ ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το ινδοκάρυδο μέχρι να γίνει μια ζύμη.

Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 15 γρ. και έπειτα τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Παραλλαγές

Αντί για ινδοκάρυδο στο πασπάλισμα μπορείς να τα βουτήξεις σε σοκολάτα (γάλακτος, bitter ή λευκή), σε ξηρούς καρπούς ή ακόμα και σε τριμμένο μπισκότο!

Πηγή https://www.womenonly.gr

Related posts

Ενημερωτική δράση και ευαισθητοποίηση για το καρκίνο του μαστού από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Π.Τ Λάρισας

xristiana

Δ. Πύργου: Παρουσίαση του βιβλίου της Αικατερίνης Σκυλλάκου «Σεβντάβα, η μελωδία της σιωπής»

xristiana

Μια μεγάλη γιορτή για παιδιά 

xristiana