14/1/2025
Υλικά
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
250 γρ ινδοκάρυδο
Για το πασπάλισμα
50 γρ ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το ινδοκάρυδο μέχρι να γίνει μια ζύμη.
Μετράμε το κάθε κομμάτι να ναι 15 γρ. και έπειτα τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Παραλλαγές
Αντί για ινδοκάρυδο στο πασπάλισμα μπορείς να τα βουτήξεις σε σοκολάτα (γάλακτος, bitter ή λευκή), σε ξηρούς καρπούς ή ακόμα και σε τριμμένο μπισκότο!
Πηγή https://www.womenonly.gr