ΚεντρικήΜαγειρική

Τραγανές μπουκιές σολομού με παρμεζάνα

8/10/2024

Υλικά

  • 500 γρ. σολομό
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τον σολομό σε κύβους.
  2. Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι τα κομμάτια σολομού να ανακατευτούν από όλες τις πλευρές.
  4. Τηγανίστε στο air fryer στους 180 βαθμούς για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  5. Γαρνίρετε με μαϊντανό και συνοδέψτε με βραστό μπρόκολο.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Το 1ο “Pink Together” στη Θεσσαλονίκη – Ενημερωτική εκστρατεία για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

xristiana

Βαγγέλης Καζάν

xristiana

Κορωνοϊός: 57 νεκροί και 61 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα – Εντοπίστηκε και η νέα παραλλαγή «Αρκτούρος»

xristiana