ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Καλαμαριάς

20/10/2024

Με σύνθημα «Κάθε σταγόνα είναι χαμόγελο γι’ αυτόν που το χρειάζεται», ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» την 30 η εθελοντική αιμοδοσία, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Καλαμαριάς δημιούργησε και διατηρεί Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και λειτουργεί στο πλαίσιο των υπηρεσιών της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, με σκοπό την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Η αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τη 1 το μεσημέρι, με παράλληλη δράση τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου «Σταύρος Κουγιουμτζής» θα παραβρίσκεται και ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων και Ιστών.

Related posts

4ος Κύκλος της Σειράς «Γλώσσα, Λογοτεχνία, Γραμματισμοί» από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία»

xristiana

Motor Oil: Και με τη «βούλα» ο σταθμός CNG και τα φωτοβολταϊκά στις στέγες

xristiana

Brazilian Butt lift: Το πιο επικίνδυνο trend του TikTok που μπορεί να σκοτώσει

xristiana