ΚεντρικήΜαγειρική

Τραγανές μπουκιές σολομού με παρμεζάνα

8/10/2024

Υλικά

  • 500 γρ. σολομό
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τον σολομό σε κύβους.
  2. Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι τα κομμάτια σολομού να ανακατευτούν από όλες τις πλευρές.
  4. Τηγανίστε στο air fryer στους 180 βαθμούς για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  5. Γαρνίρετε με μαϊντανό και συνοδέψτε με βραστό μπρόκολο.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Λιγκουίνι με θαλασσινά

xristiana

Γαλλία: Νωρίτερα, λόγω κλιματικής αλλαγής, η συγκομιδή των σταφυλιών σαμπάνιας

xristiana

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνουμε smokey eyes σε 1′

xristiana