ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια του κύκλου: Μιλάνε χωρίς να σκέφτονται και συχνά μπαίνουν σε μπελάδες

15/10/2024

Η ειλικρίνεια είναι μια λέξη με βαθύ περιεχόμενο, που άλλοι επιθυμούν να την έχουν στη ζωή τους, ενώ άλλοι την προσπερνούν, προτιμώντας να κρατήσουν τη δική τους γνώμη. Τα αυθόρμητα ζώδια του κύκλου σέβονται την αλήθεια και δε διστάζουν να την μοιραστούν δημόσια, εκφράζοντας την άποψή τους. Μιλούν με ειλικρίνεια χωρίς να θεωρούν εμπόδιο ότι η γνώμη τους θα στενοχωρήσει ή θα φέρει σε δύσκολη θέση κάποιους άλλους.

Θα έλεγε κανείς ότι απαιτεί αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη για να εξωτερικεύσεις τη σκέψη σου, αγνοώντας τα συναισθήματα των άλλων. Όμως, αυτά τα τρία ζώδια έχουν ανάγκη να είναι πρώτα απ’ όλα ειλικρινή με τον εαυτό τους και μετά με τους γύρω τους. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που ο λόγος τους προηγείται της σκέψης τους και τότε προκαλούν διαπληκτισμούς και μπαίνουν σε μπελάδες.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοούνται και συνεχίζουν να πορεύονται στη ζωή τους με την ίδια λογική. Τα ζώδια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι οι Δίδυμοι, ο Παρθένος και ο Υδροχόος.

  • Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολυεπίπεδοι χαρακτήρες. Τη μια στιγμή είναι εσωστρεφείς και ντροπαλοί, ενώ την άλλη κοινωνικοί και ζωηροί, γεγονός που μπερδεύει την εικόνα που σχηματίζει κάποιος γι’ αυτούς. Όταν βρίσκονται με ανθρώπους που γνωρίζουν, αφήνουν τη σκέψη τους ελεύθερη, μοιράζονται ό,τι κι αν περάσει από το κεφάλι τους, με αποτέλεσμα να φέρνουν τους άλλους σε δύσκολη θέση και να πυροδοτούν καυγάδες. Είναι αιχμηροί καιτο γεγονός ότι δεν αυτοπεριορίζονται αποτελεί μειονέκτημά του

  • Παρθένος

Ο Παρθένος έχει δομήσει τη ζωή του με κανόνες, έχει μια συγκεκριμένη κοσμοθεωρία και επιθυμεί να κινείται με τους δικούς του ρυθμούς. Θεωρεί πως ό,τι υπάρχει στο μυαλό του ισχύει για όλους και έτσι, όταν κάποιος παραβιάζει τους προσωπικούς κανόνες του, δε διστάζει να αφήσει τον λόγο του ελεύθερο και να γίνει πολύ έντονος. Ο Παρθένος μπορεί να αλλάξει διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη και προκαλέσει μια διένεξη που θα επηρεάσει την ψυχολογία όλων.

  • Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν παύει να ερευνά και να ανακαλύπτει νέες οπτικές του εαυτού του, αλλά και του κόσμου. Είναι ανοιχτός να συζητήσει τα πάντα και περιμένει το ίδιο και από τους άλλους, ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να εκφραστούν. Έχει την απαίτηση όλοι να μοιράζονται μαζί του ό,τι περνάει από το μυαλό τους, προκειμένου να μην έχει ανασφάλειες και να μην υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, με αποτέλεσμα, όμως, να δημιουργούνται καυγάδες. Η πίεση που ασκεί, φτάνει τους άλλους στα όριά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφεκτη.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

xristiana

Προτάσεις για ΑΣΕΠ, θέματα δημοσίων υπαλλήλων με αναπηρία, ΟΤΑ κλπ. στον υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο

xristiana

Χοληστερόλη: Ερευνητές ανακάλυψαν νέο φάρμακο για τη μείωσή της κατά 70%

xristiana