ΚεντρικήΜαγειρική

Κεφτεδάκια από κιμά λουκάνικου

11/8/2024

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά από χοιρινό λουκάνικο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 φλ. τσαγιού έτοιμο μείγμα για μπισκότα
  • 1/2 κιλό τσένταρ, τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάλτε το λουκάνικο σε θερμοκρασία δωματίου και το μείγμα μπισκότων σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά
  3. Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Πλάστε το μείγμα σε περίπου 30 μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί το λουκάνικο, 20 έως 25 λεπτά.

Related posts

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ανθέων παρουσιάζει την παράσταση “Ρώσικα Μπερδέματα”

xristiana

Φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου: Οι επιπτώσεις της ζάχαρης

xristiana

Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ Στο Μύλο Του Παππά

xristiana