ΚεντρικήΟμορφιά

Liquid foundation: 3 τρόποι εφαρμογής για αψεγάδιαστο φινίρισμα

30/8/2024

Μέσα στα χρόνια, ακούμε μυστικά και συμβουλές ομορφιάς και μακιγιάζ από celebrities, επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, αλλά και γυναίκες στο κοινωνικό και φιλικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, όσον αφορά στην εφαρμογή του foundation, μερικές λατρεύουν να το εφαρμόζουν με τα δάχτυλα, ενώ άλλες με το πινέλο. Κάποιες άλλες πάλι «ορκίζονται» στο beauty blender.

Οι συμβουλές φυσικά είναι πάντοτε χρήσιμες, αλλά συχνά, μπορεί να σε μπερδεύουν και να σου δημιουργούν περισσότερες απορίες και ερωτηματικά: Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος τρόπος; Και ποια προϊόντα απαιτούν ποια εργαλεία; Εδώ, λοιπόν, θα βρεις τις απαντήσεις που «ρίχνουν φως» σε κάθε σου απορία.

Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του Liquid Foundation

Φυσικό αποτέλεσμα

Αν αυτό που αναζητάς είναι ένα άψογο φινίρισμα που μοιάζει φυσικό και παραμένει δροσερό, τότε η επιλογή ενός beauty blender είναι ιδανική για εσένα. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του beauty blender, πρέπει πριν από κάθε χρήση να είναι πάντα βρεγμένο και στραγγισμένο καλά. Αυτό εξασφαλίζει ότι το liquid foundation εφαρμόζεται και κατανέμεται ομοιόμορφα.

Μέτρια κάλυψη

Η εφαρμογή ενός υγρού foundation με τα δάχτυλα μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις ένα μέτριο επίπεδο κάλυψης. Για πολλές γυναίκες είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους εφαρμογής liquid foundation. Θα πρέπει όμως σε κάθε περίπτωση, τα χέρια να είναι φρεσκοπλυμένα κι απόλυτα καθαρά.

Ενισχυμένη κάλυψη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους εφαρμογής του liquid foundation είναι με το πινέλο για foundation. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις την κάλυψη που επιθυμείς.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έφτιαξαν μπύρα με νερό από ντους και πλυντήριο πιάτων – Πώς παρασκευάζεται το νέο ανακυκλώσιμο ποτό

xristiana

Μπαμπά είσαι πολύτιμος! …και στην εφηβεία!!

xristiana

Απολέπιση το καλοκαίρι: Έτσι θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα

xristiana