ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητός σολομός με κρούστα

29/8/2024

Υλικά

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. σ. καβουρδισμένο κουκουνάρι
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 2 1/2 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. πέστο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Ψιλοκόψτε τα κουκουνάρια.
  3. Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τα κουκουνάρια με την παρμεζάνα και τη φρυγανιά. Αφήστε τα στην άκρη.
  4. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το πέστο.
  5. Απλώστε το μείγμα πέστο πάνω από τα φιλέτα σολομού.
  6. Καλύψτε με φρυγανιά για να σχηματίσετε μια ομοιόμορφη στρώση.
  7. Μεταφέρετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν τα φιλέτα σολομού, 16- 18 λεπτά.
  8. Αφαιρέστε από το ταψί και σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Το κοινό-αλλά αποτελεσματικό-συστατικό που πρέπει να υπάρχει σε κάθε χειμερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

xristiana

Κολοκυθοπατατόπιτες φούρνου

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 20/9

xristiana