ΚεντρικήΜαγειρική

Κεφτεδάκια από κιμά λουκάνικου

11/8/2024

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά από χοιρινό λουκάνικο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 φλ. τσαγιού έτοιμο μείγμα για μπισκότα
  • 1/2 κιλό τσένταρ, τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάλτε το λουκάνικο σε θερμοκρασία δωματίου και το μείγμα μπισκότων σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά
  3. Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Πλάστε το μείγμα σε περίπου 30 μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί το λουκάνικο, 20 έως 25 λεπτά.

Related posts

Honey lips: Η νέα τάση στο μακιγιάζ για ζουμερά χείλη

xristiana

Τελικά η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη στη skincare routine σου;

xristiana

3 «επίμονα» συμπτώματα καρκίνου που εμφανίζονται το πρωί όταν ξυπνάτε

xristiana