ΚεντρικήΜαγειρική

Κεφτεδάκια από κιμά λουκάνικου

11/8/2024

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά από χοιρινό λουκάνικο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 φλ. τσαγιού έτοιμο μείγμα για μπισκότα
  • 1/2 κιλό τσένταρ, τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάλτε το λουκάνικο σε θερμοκρασία δωματίου και το μείγμα μπισκότων σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά
  3. Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Πλάστε το μείγμα σε περίπου 30 μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί το λουκάνικο, 20 έως 25 λεπτά.

Related posts

Washington Post: Ένα ελληνικό νησί στη 10αδα των καλύτερων θαλάσσιων φθινοπωρινών προορισμών του κόσμου

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Λέοντα, σήμερα ευνοούνται τα συναισθηματικά»

xristiana

Mε αυτήν τη homemade συνταγή θα καταπολεμήσεις τις σκασμένες φτέρνες

xristiana