ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βασιλικά

3/8/2024

Η Κοινότητα Βασιλικών και το Κοινωνικό Φαρμακείο σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Αυγούστου στο κτίριο της Κοινότητας Βασιλικών, από τις 17:30 έως τις 20:00.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία επισημαίνοντας πως “αυτό αποτελεί πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που μπορεί να σώσει ζωές.

Παράλληλα αποτελεί μία κίνηση που συμβάλλει στο να υπάρχει επάρκεια αίματος – ένα διαρκές πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους σε μία διαδικασία που διαρκεί μόλις 10 λεπτά.

Είναι ελάχιστος χρόνος που μπορεί να σώσει ακόμη και τρεις ζωές. Κάθε νέος αιμοδότης γίνεται πρεσβευτής της ζωής”.

Related posts

«Σιωπηλή πανδημία»: Πάνω από 3 εκατομμύρια παιδιά πέθαναν μέσα σε έναν χρόνο από μικροβιακή αντοχή

xristiana

Το Παιδικό Σινεμά πάει πλατεία ξανά! 4 ταινίες Παιδικού Κινηματογράφου σε 4 διαφορετικές πλατείες της πόλης μας

xristiana

Θεσσαλονίκη: Μουσείο για… όλους το Αρχαιολογικό – Μενδώνη: Να περάσουμε από το δικαίωμα, στη δικαιοσύνη

xristiana