ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εθελοντική αιμοδοσία

13/8/2024

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει στις 26 και 27 Αυγούστου ο δήμος Νεάπολης- Συκεών, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για το λόγο αυτό, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τα νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ», «Ιπποκράτειο» και «Γ. Παπανικολάου», καλεί παλαιούς και νέους αιμοδότες να δώσουν αίμα για να καλύψουν τις ανάγκες σε αίμα νεφροπαθών, καρκινοπαθών, ασθενών που χρήζουν μετάγγισης και παράλληλα να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα περιστατικά.

Η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Αυγούστου από τις 09:00 έως τις 20:00, στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη) και στο δημαρχείο Συκεών (Ι.Μιχαήλ και Στρ.Σαράφη 1, Συκιές).

Παράλληλα θα συγκεντρώνονται φάρμακα, κυρίως παυσίπονα και αντιβιοτικά, αντιβηχικά και άλλα, για παιδιά και ενήλικες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου.

Για ραντεβού και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Συκεών στο ισόγειο του δημαρχείου Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ 1) και στο τηλέφωνο: 2313313117, 151 & 154.

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

COVID-19: Ο εμβολιασμός των εγκύων κατά μειώνει τον κίνδυνο λοίμωξης και για τα μωρά

xristiana

Λένα Αλκαίου & Μανώλης Καραντίνης γιορτάζουν τη νέα τους συνάντηση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

xristiana

30ή Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana