ΚεντρικήΚοινωνικά

Αρχίζουν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης 

29/8/2024

Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης ετοιμάζεται για το νέο σχολικό έτος και από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 αρχίζει τις εγγραφές.

Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00, στον ανακαινισμένο χώρο της Γραμματείας του Ωδείου, στην οδό Πλάτωνος 22 & Βουλγαροκτόνου, στον 2ο όροφο.

Φέτος, δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα εγγραφής σε μαθήτριες και μαθητές που παρακολουθούν ιδιαίτερα μαθήματα, με δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, με μηνιαία συμμετοχή ύψους 15 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για τους νέους μαθητές, οι οποίοι δεν έχουν κάνει εγγραφή στο παρελθόν, προσφέρει έναν μήνα δωρεάν , ενώ οι παλαιότεροι μαθητές οι οποίοι δεν έχουν οφειλές, θα έχουν μισό μήνα δώρο.

Ο δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης, σχολιάζει πάνω στο θέμα: «Το Δημοτικό Ωδείο το προηγούμενο διάστημα αναβαθμίστηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για το νέο σχολικό έτος. To Δημοτικό Ωδείο Πεύκης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους μαθητές, ενώ ήδη έχει εξοπλιστεί με νέα όργανα, αλλά και νέες ειδικότητες καθηγητών. Θέλω να υπενθυμίσω ότι μέσα στο καλοκαίρι δημιουργήσαμε νέα δομή στο ισόγειο του Δημοτικού Ωδείου με σκοπό να είναι δυνατή η εκμάθηση μουσικών οργάνων σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες».

Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικών μαθημάτων, καλύπτοντας είδη όπως Κλασική, Μοντέρνα, Λαϊκή και Παραδοσιακή Μουσική.

Νέα τμήματα

Από το φετινό σχολικό έτος, θα λειτουργήσουν επιπλέον νέα τμήματα:

– Ομαδικό πιάνο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
-Μουσική τεχνολογία και μουσική.
-Παραγωγή, ιδανικό για όσες/όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον
σύγχρονο ήχο και την ηχοληψία.
– Τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία και Μουσικά Πανεπιστήμια, για μαθήτριες και μαθητές που επιδιώκουν μια πλαισίωση των μουσικών σπουδών τους.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Διαδικτυακή Ημερίδα ‘’Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια’’

xristiana

Εκδήλωση του Κοινού των Μαγνήτων για την κλιματική κρίση

xristiana

Οθόνες πριν τον ύπνο: Ποιες είναι οι επιπτώσεις στους εφήβους

xristiana