ΚεντρικήΟμορφιά

Καλεσμένη σε γάμο: Ο τρόπος για να δημιουργήσεις ένα σταθερό μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια

26/5/2024

Αν πρόκειται να παραβρεθείς ως καλεσμένη σε κάποιο γάμο τους καλοκαιρινούς μήνες γνωρίζεις καλά πως το μακιγιάζ σου είναι αυτό που πρέπει να αντέξει από την αρχή μέχρι το τέλος όση ζέστη και αν έχει.

Για να σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω όλες τις χρήσιμες συμβουλές που θα χρειαστείς.

Η προετοιμασία της επιδερμίδας σου είναι ίσως το πιο σημαντικό για να «γράψει» σωστά το μακιγιάζ. Ένα δέρμα αφυδατωμένο μέσα σε μερικά λεπτά μπορεί να κάνει το foundation να δείχνει διαχωρισμένο και με κομμάτια.

Επομένως φρόντισε την επιδερμίδα σου από το προηγούμενο βράδυ κάνοντας μια μάσκα ενυδάτωσης αφού έχεις αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα με απολέπιση.

Τα αδιάβροχα προϊόντα σε τέτοιες περιστάσεις είναι must και μιλάμε φυσικά για τη μάσκαρα και το eyeliner. Επειδή το πρώτο προϊόν που αρχίζει να ξεθωριάζει σε ένα μακιγιάζ είναι το ρουζ, μη ξεχάσεις να το βάλεις στη τσάντα σου έτσι ώστε να το ανανεώσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Όσο για το κραγιόν δε χρειάζεται εμείς να σου πούμε πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά από σταθερά ή long wear προϊόντα τα οποία είναι σχεδιασμένα για τέτοιους είδους ανάγκες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι κινδύνους κρύβουν για την υγεία μας τα πιο δημοφιλή υποκατάστατα της ζάχαρης

xristiana

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

xristiana