21/4/2024
Υλικά
- 1 και ½ κ.σ. μουστάρδα
- 1 και ½ κ.γ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι λευκό κρασί
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα
- 225 γρ. χαλούμι,
- 100 γρ. σπανάκι baby
- 2 μεγάλα πορτοκάλια
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Καθαρίστε τα πορτοκάλια και κόψτε τα σε κομμάτια πάνω από ένα μπολ για να πιάσετε τους χυμούς του.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το λάδι και καρυκεύματα στο ίδιο μπολ και ανακατέψτε.
Βήμα 3ο
Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή λαχανικών, κόψτε το καρότο σε ροδέλες μέσα στο μπολ με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
Βήμα 4ο
Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήστε το χαλούμι για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 5ο
Ανακατέψτε το σπανάκι στο μείγμα, τοποθετήστε το σε πιάτα και προσθέστε από πάνω το χαλούμι και τα πορτοκάλια για να σερβίρετε.