ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ

Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα με τη δεύτερη Έκλειψη της χρονιάς που γίνεται πάλι στον άξονα Κριού – Ζυγού. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού μας μιλάει για δυναμικά νέα ξεκινήματα που πρέπει να γίνουν για να μπορέσεις να αρχίσεις εκ νέου χωρίς τα βάρη του παρελθόντος.

Σαν να τραβάς απότομα ένα τσιρότο σκέψου το. Προτού πέσεις με τα μούτρα, υπενθυμίζω έχουμε και έναν ανάδρομο Ερμή.

H Έκλειψη αυτή μπορεί να βγάλει γεγονότα μέχρι και έξι μήνες μετά. Επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών του 2ο δεκαημέρου και των πρώτων 3 ημερών του 3ο δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 8/4 – 14/4

Κριός

Δεν θα σου κρυφτώ, είναι μια εβδομάδα αρκετά σημαντική και απαιτητική. Έχουμε τη Δευτέρα την Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου το ζώδιο, η οποία θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις πράγματα και σχέσεις. Ίσως οφείλεις και ορισμένες συγγνώμες σε φίλους ή άτομα που βλέπεις ότι τελικά είχαν δίκιο – δεν θα το παραδεχθείς ποτέ αυτό- και να φτιάξετε το κλίμα μεταξύ σας.

Η Τετάρτη, τώρα, μπορεί να σου φέρει στην επιφάνεια ειδήσεις για κάποια παρασκηνιακά γεγονότα που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Αυτό, βέβαια, είναι και πάλι μια ευκαιρία, να δείξεις ανωτερότητα και να τα εκλάβεις σαν feedback για καλύτερη διαχείριση της συμπεριφοράς σου στο απώτερο μέλλον.

Τέλος, την Παρασκευή θα μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα από τον χαμούλη, αφού θα κάνεις συζητήσεις -όχι πράξεις, θυμήσου έχουμε ανάδρομο- ώστε να δεις πότε και πώς θα μπορέσεις να υλοποιήσεις οποιοσδήποτε στόχους θέλεις να πιάσεις.

Ταύρος

Αν και το άκουσμα της Ηλιακής Έκλειψης ακούγεται κάπως τρομακτικό, εντούτοις είναι μια περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείς ώστε να κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό του τι έχεις καταφέρει έως τώρα και τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει η εβδομάδα για σένα, αγαπημένε Ταύρε, αλλά καλύτερα να ξεκινάς με ξεκάθαρο πλάνο, παρά να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.

Στα μέσα της εβδομάδας θα έλεγα να φανείς λίγο πιο ανεκτικός/ή σε καταστάσεις και όχι απόλυτος/η με τη στάση σου καθώς μια συνεργασία που θες να κάνεις ενδέχεται να έχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές. Το ίδιο ισχύει αν πασχίζεις να βρεθείς με φίλους και όλο κάτι τυχαίνει.

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να καταγράψεις τα επόμενα σχέδιά σου, απρόσκοπτα και χωρίς κόσμο πάνω από το κεφάλι σου.

Δίδυμοι

Η Δευτέρα ξεκινάει αρκετά δυναμικά με την Ηλιακή Έκλειψη, στο ζώδιου του Κριού, να έχει ρίξει όλο το βάρος της στις παρέες που κάνεις και στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις τους φίλους με την έννοια της λέξης φίλος, από τους απλούς γνωστούς. Θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις πόσοι είναι τελικά τα «δικά» σου άτομα.

Στα μέσα της εβδομάδας θέλω να φανείς πιο δυνατός και να «σφίξεις δοντάκια» καθώς η σύνοδος Άρη Κρόνου θέλει να σε κάνει να δείξεις την αξία σου αλλά με παραπάνω ευθύνες και μικρά deadlines στη δουλειά. Το λεγόμενο και tough love.

Προς το τέλος τώρα της εβδομάδας, από την Παρασκευή, δεν αποκλείω να γίνει και ένα μικρό reunion από φίλους που εμφανίστηκαν ξανάναυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής φροντίζει για σένα και να περάσετε όμορφα μέσα από μια ωραία βόλτα ή συζήτηση.

Καρκίνος

Πιθανόν να μην πήρες το memo της Πανσελήνου δύο εβδομάδες πριν που μίλαγε για αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Τώρα είναι σειρά της Νέας Σελήνης να το κάνει και ομολογουμένως ο τρόπος που θα σου βγάλει γεγονότα είναι αρκετά πιο επιτακτικός.

Κάπως έτσι ξεκινάει η Δευτέρα για σένα, αγαπημένε φίλε Καρκίνε. Νομίζω και εσύ μέσα σου τρωγόσουν τον τελευταίο καιρό να κάνεις κάτι σχετικά με την εργασία σου οπότε τώρα προτείνω να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου προσφέρεται. Απλά έχε το νου σου, αν ψάχνεις για δουλειά ή δεν έχεις δουλειά, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να υπογράψεις.

Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη συγκεκριμένα, ίσως δεις ότι ένα σεμινάριο που ήθελες να πας αναβλήθηκε, ή ένα project που ήταν να γίνει με άτομα από το εξωτερικό, ξαφνικά πάγωσε. Υπομονή, κατανόηση και πάμε παρακάτω.

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βρεθείς με αγαπημένα άτομα και να συζητήσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου πλάνα.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Ηλιακή Έκλειψη σε πιάνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκπαιδευτικά σεμινάρια, ταξίδια στο εξωτερικό ή project με το εξωτερικό ή ακόμα και με θέματα νομικής φύσης. Δεν είναι ότι τη Δευτέρα με το καλημέρα θα σου σκάσουν όλα αυτά ή κάποιο από αυτά, αλλά να ξέρεις ότι από τη Δευτέρα και για έξι μήνες μετά, είναι σιγουράκι ένα από αυτά.

Γνώμη μου να αρχίσεις να καλλιεργείς το έδαφος αυτό προς όφελος σου ώστε να βγεις πνευματικά κερδισμένος/η.

Στα μέσα της εβδομάδας στα χαλάει πολύ η σύνοδος Άρη Κρόνου καθώς μπορεί να φέρει μια παγωμάρα στη κρεβατοκάμαρά σου και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Από την άλλη, μιας και έχουμε και ανάδρομο, μην εκπλαγείς αν σου φέρει και κάποιο γραφειοκρατικό θέμα στην επιφάνεια.

Το Σαββατοκύριακο το θεωρώ ιδανικό ώστε να κάτσεις να σκεφτείς και να συζητήσεις με αγαπημένα άτομα για ένα ωραίο ταξίδι που μπορείτε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος

Η Ηλιακή Έκλειψη που ξεκινάει τη Δευτέρα, αγαπημένε φίλε Παρθένε, θα σε κάνει να κλείσεις όσες περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις αφήσει στη μέση και να φροντίσεις μέσα από σωστό προϋπολογισμό να μην βγουν άλλες. Λόγω ανάδρομου Ερμή είναι πιθανό να βγαίνουν υποχρεώσεις σαν τα μανιτάρια.

Η Έκλειψη αυτή δεν επηρεάζει, όμως, μόνο τα οικονομικά σου αλλά και τον σεξουαλικό τομέα. Οπότε φρόντισε να κάνεις προσπάθειες ανανέωσης και στην κρεβατοκάμαρά σου.

Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεχε λίγο τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου -αν είσαι σε σχέση- ή στους συνεργάτες σου, καθώς μπορεί πάνω σε μια συζήτηση να ειπωθεί κάτι, να το παρανοήσουν και να τους δεις έτσι λίγο πιο ψυχρούς απέναντί σου.

Το Σαββατοκύριακο ευνοείται αυτή η ανανέωση στη κρεβατοκάμαρα που λέγαμε προηγουμένως.

Ζυγός

Αυτή τη Δευτέρα διάλεξε το Σύμπαν να σου μάθει, αγαπημένε Ζυγέ, να βγάλεις επιτέλους φωνή και να αποφασίσεις τι θα κάνεις με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν έκανες τα ξεκαθαρίσματα πριν δυο εβδομάδες, σου δίνεται άλλη μια ευκαιρία -λίγο πιο άβολη για σένα που δεν παίρνεις και εύκολα αποφάσεις- ώστε να κάνεις μια νέα αρχή πάνω στο θέμα αυτό.

Στα μέσα της εβδομάδας, δώσε παραπάνω προσοχή σε ένα θεματάκι υγείας που μπορεί να προκύψει και ενδεχομένως να σε πάει πίσω στον προγραμματισμό σου. Πάρε και καμιά βιταμίνη καλού κακού. Ακόμα, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ζήτημα στη δουλειά -μικρή αναποδιά θα το χαρακτηρίσω- και να χαλαστείς. Είναι εντελώς παροδικό, μην το βάζεις κάτω.

Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα μπορείς με την άνεση σου να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου -αν είσαι σε σχέση- ώστε να δείτε πώς μπορείτε να ανανεωθείτε.

Σκορπιός

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα θα σε κάνει σταδιακά μέσα στους επόμενους έξι μήνες να κάνεις reset σε πολλά πράγματα τα οποία έκανες εντελώς «ρουτινιάρικα» και δεν είχες καταλάβει ότι τελικά περισσότερο χρόνο και φαία ουσία σου έτρωγαν παρά σε ωφελούσαν σε κάτι. Αυτά μπορεί να είναι από τη δουλειά σου μέχρι τα χόμπι που είχες -ή δεν είχες- υιοθετήσει.

Στα μέσα αυτής της εβδομάδας, δύο είναι τα πιθανά σενάρια που μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι ερωτευμένος/η να δεχθείς μια απογοήτευση (δεν είπα χυλόπιτα) ή αν είσαι γονιός να προσέχεις πολύ το καμάρι σου μην παρακάνει κανένα άλμα εις τριπλούν και βρεθείς με τσιρότο ανά χείρας.

Το Σαββατοκύριακο νομίζω ενδείκνυται ώστε να οργανωθείς και να δεις πώς θα κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου και τι αλλαγές χρειάζεται για να το πετύχεις αυτό.

Τοξότης

Θέλω να φανταστείς την Ηλιακή Έκλειψη, που γίνεται τη Δευτέρα, σαν μια ηλεκτρική σκούπα -ναι την καινούργια χειρός-, που έχει μπει στον οίκο που αφορά τη δημιουργία, τα παιδιά και τον έρωτα και προσπαθεί να σου καθαρίσει εκείνο το σημείο αλλά εσύ αντί να καθαρίζεις πετάς και άλλα πράγματα στη μέση.

Συμβάλλει, βέβαια, στο χάος και ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας σου έχει φέρει στο προσκήνιο παλιούς έρωτες ενώ προκύπτουν και νέοι. Άντε να βγάλεις άκρη.

Στις 10 Απριλίου, ένα ζήτημα σπιτιού πιθανόν να προκύψει και να σε βάλει σε έξοδα. Πρόσεχε ποιον επαγγελματία θα διαλέξεις -αν είναι ζημιά-, μην τρέχεις και πληρώνεις άδικα.

Το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται με έντονη ερωτική διάθεση όπου μπορείς να ξεδιπλώσεις το δημιουργικό σου ταλέντο στην μέθοδο του φλερτ στο διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Η κλασική και αγαπημένη Δευτέρα #not, ξεκινάει με μια πολύ δυναμική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού η οποία θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα οικογενειακά που ενδεχομένως να μην ήθελες να αντιμετωπίσεις ή να μην είχες χρόνο. Το σπίτι σου, επίσης, μπορεί να χρειάζεται από μια απλή αλλαγή στη διακόσμηση μέχρι γενική ανακαίνιση. Όλα αυτά τα υπέροχα θα αρχίζουν να σε απασχολούν για τους επόμενους έξι μήνες.

Στα μισά της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου, θα ανακαλύψεις μέσα από μια συζήτηση ότι το ρητό «οι λέξεις κόκκαλα δεν έχουν αλλά κόκκαλα τσακίζουν» ισχύει. Οπότε πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου και αν νιώσεις ότι δεν σε σέβονται, πες το αλλά με όμορφο τρόπο.

Το Σαββατοκύριακο, μπορείς να κάτσεις να βρεις πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκινήσεις κάπως το project σπίτι.

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη που ξεκινάει στις 8 Απριλίου, ανοίγει μια περίοδο αρκετά επικοινωνιακή για εσένα, φίλε Υδροχόε. Αφού έχεις εκτεθεί σε μια πληθώρα πληροφοριών θα μπορείς να δεις πώς να τις ταξινομήσεις και να τις χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Λόγω του ανάδρομου Ερμή, μην εκπλαγείς αν ακούσεις νεότερα από ένα συμβόλαιο στη δουλειά που νόμιζες ότι δεν προχωρούσε ή την επιστροφή ενός παλιού συνεργάτη.

Στις 10 Απριλίου, όμως, θα ήθελα να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις καθώς ενδέχεται να προκύψει ένα θέμα και να σε βγάλει εκτός budget πολύ εύκολα.

Την Παρασκευή και μετά ευνοείσαι να κάνεις διάφορες συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν. Μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς αλλά μπορεί και να σε κάνουν να δεις τον κόσμο αλλιώς.

Ιχθύες

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου έχουμε μια Ηλιακή Έκλειψη η οποία θα εστιάσει τόσο στα οικονομικά και τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, όσο και στην αυτοπεποίθησή σου. Μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα αποσυνδέσεις την αίσθηση ασφάλειας που νιώθεις με τα υλικά πράγματα που μπορείς να αγοράσεις και θα μάθεις να νιώθεις ασφάλεια με τις δικές σου προσωπικές προσπάθειες.

Στις 10 Απριλίου πιθανόν, λόγω της συνόδου Άρη Κρόνου στο ζώδιό σου, να νιώσεις μεγαλύτερη νευρικότητα και να είσαι λίγο στην τσίτα. Δεν είναι τίποτα, βρες έναν τρόπο να αποφορτιστείς το βράδυ και δεν θα το θυμάσαι καν μετά. Παράλληλα, πρόσεχε και ατυχήματα και οδήγηση!

Το Σαββατοκύριακο σου προσφέρει την ευκαιρία να συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα τις ιδέες σου για εναλλακτικές πηγές εισοδημάτων.

Related posts

Τρέξε Για Τα Παιδιά Που Πάσχουν Από Καρκίνο!

xristiana

Εκδήλωση στην Ελαφόνησο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

xristiana

Κυνηγός κεραυνών καταγράφει εικόνες που κόβουν την ανάσα – Η οργή της φύσης σε 12 καρέ

xristiana