ΚεντρικήΟμορφιά

Λάσπη από φύκια guam: Μήπως τελικά αυτή είναι η λύση ενάντια στην κυτταρίτιδα;

28/4/2024

Η λάσπη από φύκια guam αποτελεί μια αρχαία θεραπεία γνωστή για την αποτελεσματικότητά της ενάντια στην αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού, που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες ανεξαρτήτους βάρους.

Συγκεκριμένα, οι ευεργετικές ιδιότητες της συγκεκριμένης λάσπης δρουν εκεί που συσσωρεύεται το πρόβλημα στο σώμα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, ενώ ακόμη βελτιώνουν την υφή στο δέρμα και παράλληλα αποσυμφορίζουν τις επίμαχες περιοχές από την κατακράτηση υγρών. Έτσι νιώθεις πιο ανάλαφρη, απαλλαγμένη από την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Λάσπη guam: Μήπως τελικά αυτή είναι η λύση ενάντια στην κυτταρίτιδα;

Η λάσπη από φύκια guam είναι μια μοναδική συνταγή για τη φροντίδα στο σώμα, και όχι μόνο, ευρέως γνωστή στην αρχαία Ρώμη, η οποία παρασκευάστηκε αρχικά για τον καθαρισμό και την ευεξία του σώματος. Το φυσικό αυτό προϊόν, εκτός από αντικυτταριτιδική δράση, έχει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και μυο-χαλαρωτικές ιδιότητες συμβάλλοντας σε ένα τονωμένο και σφριγηλό σώμα.

Ειδικότερα, για να παρασκευαστεί αυτή η λάσπη τα φύκια guam συλλέγονται και επεξεργάζονται χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και συμπληρώνονται με εκλεκτά φυτικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικό άργιλο και αιθέρια έλαια.

Σημείωσε ότι τα φύκια Guam, πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, ιώδιο και αλγινικό οξύ, προσφέρουν ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα, ενώ έχουν την ικανότητα να μειώνουν την κατακράτηση που δημιουργεί τη δυσάρεστη αίσθηση των βαριών ποδιών και να ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία του αίματος δρώντας ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Πώς να την εφαρμόσεις

Άπλωσε μια γενναιόδωρη στρώση από τη λάσπη φυκιών guam πάνω στο σώμα σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ και εστίασε στα σημεία όπου υπάρχει συσσωρευμένη κυτταρίτιδα. Στη συνέχεια τύλιξε την επίμαχη περιοχή με μια διάφανη μεμβράνη αφήνοντας τη λάσπη guam να δράσει για περίπου 30-40 λεπτά πριν την ξεπλύνεις.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πολυήμερο Πρόγραμμα Διαβίωσης Στην Κοζάνη Από Τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ Σωματείο Γονέων Ατόμων Με Αναπηρίες

xristiana

Mellonabilities: Συνεχίζει Η MYTILINEOS Το Καινοτόμο Πρόγραμμα Κατάρτισης ΑμεΑ

xristiana

Φλώρινα: Ξύπνησαν οι πρώτες αρκούδες στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου στο Νυμφαίο

xristiana