ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (13/04): Αξιολογήστε αντικειμενικά τις σκέψεις σας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 17:30 – 19:30, λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Γενικότερα μέχρι εκείνη την ώρα καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συζητήσεις, ανταλλαγή πληροφοριών. Αξιολογήστε αντικειμενικά τις σκέψεις που κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών και μηνυμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν μέχρι το απόγευμα να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και υποχρεώσεις που χρειάζονται τακτοποίηση. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε πράγματα για εσάς και τη προβολή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αν έχετε να κάνετε σημαντικά πράγματα σήμερα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι το απόγευμα. Η Σελήνη μετά τις 7μιση μμ θα περάσει στο ζώδιό σας και θα φέρει μαζί έναν αέρα ανανέωσης ανεβάζοντας τη διάθεσή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μέχρι το απόγευμα μπορείτε να δώσετε τη δυναμική σας σε θέματα που αφορούν την κοινωνικότητά σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και οτιδήποτε έχει όραμα. Από το απόγευμα και μετά μπορεί να μπείτε σε σκέψεις γιαυτό αφήστε χώρο στις καταστάσεις να ξετυλιχθούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέχρι το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι τελευταίες ημέρες ήταν ευνοϊκές για να προχωρήσετε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας παρόλο τις εξωτερικές δυσκολίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια, ειδικά μεταξύ 5μιση μμ και 7μιση μμ αποφεύγοντας καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας φορτίσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι ακόμη στο προσκήνιο και θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια ειδικά μέχρι νωρίς το απόγευμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλό θα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι το μεσημέρι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δώστε χώρο σήμερα σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και κάντε το μέχρι το μεσημέρι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα από το απόγευμα και μετά η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο ευνοϊκή για εσάς, γι’ αυτό προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε από εκείνη την ώρα και μετά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πύργος: 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

xristiana

Γιατί μυρίζει άσχημα η αναπνοή; 5 τρόποι αντιμετώπισης

xristiana

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αταλάντη

xristiana