ΚεντρικήΜαγειρική

Wrap με κοτόπουλο, σπανάκι και φέτα

23/3/2024

Υλικά

  • 1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
  • 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 4 φλ. φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,

Βήμα 2ο

Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.

Βήμα 3ο

Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.

Βήμα 4ο

Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.

Related posts

Στον Βόλο Το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου Και Παρηγορικής Φροντίδας

xristiana

Αντιγήρανση στο… πιάτο: 7 τροφές για να δείχνετε νεότεροι

xristiana

Δήμος Πύργου: Ρεμπέτικο σεργιάνι στο Επιτάλιο

xristiana