ΚεντρικήΟμορφιά

Όλα τα essentials για το νεσεσέρ του γραφείου

8/11/2023

Η αλήθεια είναι πως περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας στο γραφείο ενώ κάποιες φορές μπορεί να ακολουθήσει μια βόλτα ή ένα ποτό.

Είναι χρήσιμο λοιπόν να έχουμε μαζί μας ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα που είναι πιθανό να χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της μέρας. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι αυτά.

Κρέμα χεριών
Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα σίγουρα πρέπει να έχεις πάντα μια κρέμα χεριών στη τσάντα σου. Ακόμα όμως και αν αντιμετωπίζεις ξηρότητα χρειάζεται να βάλεις μια κρέμα χεριών στο νεσεσέρ σου διότι οι χώροι γραφείων έχουν συνήθως ξηρό περιβάλλον λόγω των κλιματιστικών που λειτουργούν σε μόνιμη βάση, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα σου. Κάτι άλλο που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα είναι τα καθαριστικά χεριών σε αυτούς τους χώρους που μερικές φορές τείνουν να είναι σκληρά για τα χέρια ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

Λαστιχάκια
Μερικά κλασσικά μαύρα λαστιχάκια και κυρίως scrunchies είναι μια απαραίτητη προσθήκη καθώς μπορεί να σε «σώσουν» τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν τιθασεύονται. Μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις γρήγορα ένα πολύ κομψό look.

Lip balm
Τα ξεφλουδισμένα χείλη εκτός του ότι μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικά θα σε κάνουν να φανείς απεριποίητη. Βάλε ένα lip balm στο νεσεσέρ σου έτσι ώστε ακόμα και αν δεν έχεις μαζί σου κάποιο κραγιόν να είναι τα χείλη σου πάντα ενυδατωμένα και περιποιημένα.

Προϊόντα μακιγιάζ
Αναλόγως με τις ανάγκες σου πρόσθεσε λίγα προϊόντα μακιγιάζ. Αν έχεις μαύρους κύκλους είναι καλό να έχεις μαζί σου ένα concealer ή αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα μια πούδρα θα σε βοηθήσει να διώξεις τη λιπαρότητα αφού πρώτα έχεις ταμπονάρει με λίγο χαρτί το πρόσωπό σου. Ένα ρουζ, ένα μολύβι ματιών και μια μάσκαρα σε travel size δε θα πιάσουν πολύ χώρο και θα σε βοηθήσουν αν τελικά αποφασίσεις να βγεις για ένα ποτό μετά το γραφείο.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο γέρος, η γριά το νiagra και το τρακτέρ…!

xristiana

Δήμος Δελφών: Δωρεάν Rapid Test Σε Άμφισσα, Στρόμη, Γαλαξίδι, Ιτέα Και Δελφούς

xristiana

«Βάζουμε… τέρμα στην κρίση» 

xristiana