ΚεντρικήΟμορφιά

Lip tint: Το καλλυντικό που κάνει χαμό για φυσικά χείλη

24/3/2024

Πρέπει να έχεις καταλάβει το χαμό που γίνεται με το korean skincare όπως και με τη δική μου εμμονή. Παράλληλα όμως ανάμεσα στις κορεάτικες καινοτομίες ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην κατηγορία make up είναι το lip tint που τόσος λόγος γίνεται αλλά ξέρουμε στα αλήθεια τι ακριβώς είναι;Τι είναι το lip tint για ζουμερά χειλάκια;Το lip tint είναι ένα ελαφρύ καλλυντικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει χρώμα στα χείλη. Συνήθως έρχεται σε υγρή ή τζελ μορφή και παρέχει μια πιο φυσική και λεπτή απόχρωση σε σύγκριση με το παραδοσιακό κραγιόν. Οι αποχρώσεις χειλιών είναι πιο πλούσιες σε χρώμα και το ελαφρύ φινίρισμα που παρέχουν έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Το lip tint άλλωστε ως λογική και αισθητική πηγαίνει παρέα με την τάση glass skin που λατρεύουν οι Κορεάτισσες δηλαδή το καθαρό, ημιδιάφανο δέρμα με χείλη πιο έντονα σαν δαγκωμένα αλλά παράλληλα φυσικά. Η επικάλυψη νερού – water coated film – κάνουν τα χείλη ζουμερά, κοριτσίστικα και ακαταμάχητα.

Γιατί να το προτιμήσεις;Είναι πολυχρηστικό προϊόν. Μπορείς να το βάλεις ως ρουζ και ως σκιά εξαιτίας της λεπτής και υγρής του βάσης. Δίνει ένα ομοιόμορφο φινίρισμα σε όλο το πρόσωπο και μια τελευταία πινελιά σε ένα γρήγορο ρετουσάρισμα.Λόγω της υδάτινης βάσης του μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω από άλλα προϊόντα καθώς είναι πολύ λεπτόρρευστο.Ακριβώς λόγω της φόρμουλάς του δε μουτζουρώνει και δε φεύγει εύκολα από τα χείλη.

Τέλος λόγω των ιδιαίτερων χρωστικών μπορείς να δημιουργήσεις τα τέλεια ombre χείλη. Τολμηρό και έντονο στη μέση που ξεθωριάζει, κάνει ντεγκραντέ εφέ στις άκρες.Έτσι τα χείλη φαίνονται πιο ζουμερά και γεμάτα.Σε αυτό το μονοπάτι άλλωστε κινήθηκε και η Kylie Cosmetics αλλά και η Hailey Bieber. Αν θες «κερασένια» ζουμερά χείλη η απάντηση είναι το lip tint!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Βροχερό σκηνικό σε βορειοανατολικά και δυτικά

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests Και Την Ερχόμενη Εβδομάδα Στον Δ. Ωραιοκάστρου

xristiana

Η Fraport Greece και η Air France στηρίζουν τη δράση του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Ζάκυνθο

xristiana