ΚεντρικήΚοινωνικά

Σεμινάριο με θέμα «Team Building – Χτίζοντας συναρπαστικές ομάδες»

22/3/2024

Δυο από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, είναι η δυσκολία δημιουργίας ευέλικτων και αποτελεσματικών ομάδων εργασίας αλλά και η καλλιέργεια στους εργαζομένους τους της σημασίας της εσωτερικής επικοινωνίας για την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αναγκών ο ΣΘΕΒ διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα «Team Building – Χτίζοντας συναρπαστικές ομάδες» την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ώρες 16:00 – 21:00, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξουν οι εκπαιδευόμενοι ισχυρές επιχειρησιακές δεξιότητες μέσα σε μία ομάδα εργασίας αλλά και να αναλυθούν οι μέθοδοι που μπορεί ένα στέλεχος να συνεργάζεται αρμονικά μέσα σε μία ομάδα, επιτυγχάνοντας στόχους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προϊσταμένους όλων των τμημάτων της παραγωγικής και μη διαδικασίας, στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες και σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει βασικές γνώσεις για την άρτια και αποτελεσματική διαχείριση ομάδων εργασίας με σκοπό την επίτευξη στόχων.

Εισηγητής του προγράμματος είναι ο κ. Γιώργος Χανός, σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής στον τομέα της Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr, είτε να συμπληρώνουν την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhA_aZDxXiYaAutw_TakNMtNjVWP-jqDJOQ7cShHPMre7dmA/viewform

Πηγή: https://www.taxydromos.gr

Related posts

13/8: Με ιδιαίτερη προσοχή τα λόγια και οι κινήσεις σας σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 24/1

xristiana

Πόσα χρόνια ζωής μας «κλέβει» ο θόρυβος – Τα επικίνδυνα ντεσιμπέλ – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

xristiana