ΚεντρικήΟμορφιά

Τα mini beauty trends που θα έχουν τεράστια απήχηση την άνοιξη

23/3/2024

Το TikTok αποτελεί μία από τις κυριότερες πηγές έμπνευσης για τη μόδα και την ομορφιά. Οι τάσεις που προβάλλονται καθημερινά στη δημοφιλή πλατφόρμα καταλήγουν να γίνονται viral σε χρόνο dt. Το ίδιο συνέβη και με τα micro beauty trends που θα είναι… μεγάλα αυτήν την άνοιξη.

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με το να «αγκαλιάσουμε» το πολύχρωμο μακιγιάζ, τη λάμψη στο δέρμα και τις επιρροές από τη δεκαετία του ’90. Επομένως, αν θέλετε να μάθετε ποιες micro τάσεις ομορφιάς θα είναι παντού τους επόμενους μήνες, συνεχίστε να κάνετε scroll down κι εμπνευστείτε ελεύθερα.

Μαργαριταρένια επιδερμίδα

Το μυστικό για αυτήν την τάση είναι να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ανάλαφρη και λαμπερή για να έχετε αυτό το περλέ αποτέλεσμα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο primer λάμψης, ένα ελαφρύ foundation ή μια ενυδατική με χρώμα για να δώσετε αυτό το ανάλαφρο look της φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας. Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μπλε σκιά

Η μπλε σκιά ματιών επέστρεψε από το παρελθόν και είναι καλύτερη από ποτέ. Όχι μόνο το hashtag #blueeyeshadow μετράει πάνω από 35.000 βίντεο στο TikTok, αλλά επώνυμα beauty brands έχουν ήδη αρχίσει να λανσάρουν σκιές σε μπλε αποχρώσεις. Εάν βάψετε σε μπλε τόνους τα μάτια σας, ωστόσο, φροντίστε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι ουδέτερο και «ήρεμο», για να μην υπάρχει «φασαρία» στο πρόσωπό σας.

«Παγωμένα» χείλη

Μιλώντας για τις τάσεις ομορφιάς της δεκαετίας του ’90, ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε τα frosted lips, τα οποία σύμφωνα με το TikTok κάνουν μια δυναμική επιστροφή. Προτιμήστε προϊόντα χειλιών με shimmer- ιδανικά, ένα lipgloss- για να πάρετε αυτό το φωτεινό, «παγωμένο» φινίρισμα στα χείλη. Συνδυάστε τα με εξίσου λαμπερές σκιές ματιών για το απόλυτα λαμπερό μακιγιάζ.

Glowtouring

Το «glowtouring» προέρχεται από την ένωση των λέξεων glow και contouring. Πρόκειται, για μια λαμπερή εκδοχή του κλασικού contouring, που αφήνει στο δέρμα μια εξαιρετικά φρέσκια και λαμπερή όψη. Για να εφαρμόσετε το trend, θα χρειαστείτε δύο προϊόντα. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για contouring σε κρεμώδη μορφή σχηματίζοντας μια γραμμή, η οποία θα ξεκινάει από τον κρόταφο και θα πηγαίνει λίγο πιο κάτω από το ζυγωματικό. Κάντε πολύ καλό blendIng και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κρεμώδες concealer σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, όπως το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, τη γέφυρα της μύτης, το πηγούνι, την περιοχή κάτω από τα μάτια, τα πλαϊνά της μύτης -που τείνουν να κοκκινίζουν- και ακριβώς κάτω από τη γραμμή του contouring, για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας.

Είναι ξεκάθαρα μια γρήγορη κι εύκολη λύση, ιδανική για εκείνα τα πρωινά που βιάζεστε να ετοιμαστείτε, αλλά δε θέλετε να είστε και τελείως χλωμές στο πρόσωπο.

Διάφανα νύχια

Το TikTok είναι γεμάτο από clean nails αυτήν τη στιγμή σε κάθε μήκος και σχήμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι πιο φυσικές, σχεδόν διάφανες αποχρώσεις στο μανικιούρ θα έχουν την τιμητική τους φέτος. Κάνουν αμέσως τα νύχια σας να δείχνουν πιο κομψά και πολυτελή, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικές για εσάς που δεν αγαπάτε το χρώμα και κινείστε συνήθως μινιμαλιστικά στο μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

COVID-19: Γιατί τα συμπτώματα επανέρχονται ενώ πιστεύετε ότι έχετε αναρρώσει;

xristiana

Νέα έγκριση οφθαλμικού σκευάσματος

xristiana

Διπλή Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana