News ΑΜΕΑΚεντρική

Στην τελική φάση του “The Finals” ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

21/3/2024

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου επιλέχθηκε στην τελική φάση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού “The Finals”, προκειμένου να αγοραστεί το ειδικό βανάκι «Ήφαιστος», το οποίο προορίζεται και την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών, που συμμετέχουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ).

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου λειτουργεί σε δύο βάρδιες: από τις 8.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, με πλήρη δυναμικότητα, εξυπηρετώντας καθημερινά 30 παιδιά και εφήβους με διάφορες μορφές αναπηρίας (αυτισμός κτλ).

Η μεταφορά των ατόμων με αναπηρία από και προς το κέντρο, είναι μία εξαιρετικά σημαντική παροχή για τους εξυπηρετούμενους (λόγω της δυσκινησίας τους) που σήμερα γίνεται με ενοικιαζόμενο από τον Δήμο όχημα.

«Αν αφιερώσουμε όλοι μας λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο μας συμμετέχοντας στη διαδικτυακή ψηφοφορία, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της απόκτησης αυτού του οχήματος που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας. Παιδιών που έχουν κάθε δικαίωμα στην ασφαλή μετακίνηση και στη συμμετοχή στην ίδια τη ζωή!», τονίζει ο δήμος.

Ο τρόπος να ψηφίσετε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλός και είναι ο εξής:

Επισκεφθείτε τη σελίδα της ψηφοφορίας: https://csr-texan.recycling-center.gr/συμμετοχές-για-την-παιδεία/.
Κάντε κλικ στο κουμπί «Ψήφισε» στην επιλογή «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).
Συμπληρώστε στη φόρμα το Ονοματεπώνυμο και το κινητό σας τηλέφωνο.
Συμπληρώστε τον κωδικό που θα λάβετε στο κινητό τηλέφωνό σας μέσω SMS.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας απασχολούνται καθημερινά περίπου 30 άτομα, που έχουν είτε νοητική στέρηση, είτε κινητική αναπηρία, είτε και τα δυο. Αυτά τα άτομα δεν προέρχονται μόνο από την περιοχή της πόλης μας αλλά και από όμορους δήμους, με συνέπεια να χρειάζονται πάντα μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους γι’αυτό και επιλέγουμε ως συμμετοχή μας την αγορά ειδικά διαμορφωμένου βαν. Ακολουθώντας τη σύντομη διαδικασία της ψηφοφορίας στηρίζετε την καθημερινή προσπάθειά μας για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου ατόμων με νοητική υστέρηση, κοινωνική ένταξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους. Γνωρίζω ότι όλοι θα ανταποκριθείτε και θα αγκαλιάσετε τη συμμετοχή του Δήμου μας στον διαγωνισμό και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας και τη διάδοση της συμμετοχής μας σε όσους έχει ο καθένας μας τη δυνατότητα να το πράξει».

Related posts

Με σύνθημα «ΜΙΛΑ Δεν είσαι μόνη!», οι δράσεις για την εξάλειψη της βίας κατα των γυναικών

xristiana

Η ξανθιά υπάλληλος του σούπερ μάρκετ

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στη Λότζια

xristiana