ΚεντρικήΟμορφιά

Εmface: H νέα αντιγηραντική θεραπεία προσώπου – χωρίς βελόνες- χαρίζει ανορθωμένο δέρμα απαλλαγμένο από ρυτίδες & είναι καλύτερη από το Botox!

17/3/2024

Το Εmface αποτελεί ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην αισθητική ιατρική αυτή τη στιγμή! Πρόκειται για μια μη-επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο, που γίνεται στο ιατρείο χωρίς βελόνες, για να ανορθώσει το περίγραμμα του προσώπου και να μειώσει αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Το πρωτοποριακό αυτό μη ενέσιμο treatment θεραπεύει ταυτόχρονα το δέρμα και τους μύες του προσώπου σε λίγες μόνο συνεδρίες μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ πολλοί ήδη το συγκρίνουν με το botox θεωρώντας ότι υπερτερεί σε όλα! Το μέλλον φυσικά θα δείξει! 

Μάθε περισσότερα για το Emface, τη νέα αντιγηραντική θεραπεία προσώπου για ανορθωμένο πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

Η θεραπεία Emface αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις τεχνολογίες ραδιοσυχνοτήτων (RF) με τις ηλεκτρομαγνητικές τεχνολογίες (Hifes) προκειμένου να βελτιώσει σημαντικά την όψη του προσώπου αλλά και να τονίσει τους μύες και τον συνδετικό ιστό στο δέρμα.

Πώς λειτουργεί

Το Emface είναι ένα αποτελεσματικό 2 σε 1 treatment, που διαρκεί μόλις 20 λεπτά και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να τονώνουν τους μύες του προσώπου χωρίς να καταφύγουν σε ενέσιμα. Έτσι, αποκτάς ένα σφριγηλό και ανορθωμένο πρόσωπο, απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου.

Αρχικά οι ραδιοσυχνότητες (RF) ενεργοποιούν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ οι ηλεκτρομαγνητικές τεχνολογίες (Hifes) στη συνέχεια στοχεύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στους μύες καταπολεμώντας τη χαλάρωση, ενώ παράλληλα χαρίζουν ένα ανορθωμένο περίγραμμα στο πρόσωπο.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με το botox, το Emface συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα καθώς δεν είναι ενέσιμο, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά για το δέρμα, που δείχνει πιο νεανικό, σφριγηλό και ανορθωμένο. Στα plus του; Κάνει τέλεια γλυπτική στο πρόσωπο!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com


Related posts

Μήπως Είναι Ευκαιρία Να Γνωρίσετε Τον Πιο Πιστό Σας Φίλο;

xristiana

Συναυλία με τη Ν. Λοτσάρη για τα 60 χρόνια της Φιλαρμονικής

xristiana

Δωρεάν Εμβολιασμός Για Τον Έρπη Από Τον Δήμο Θεσσαλονίκης Στους Ανθρώπους Από 60 Έως 75 Ετών

xristiana