ΚεντρικήΟμορφιά

Γαλλικό μανικιούρ: Τα σχέδια που είναι ιδανικά για μακριά νύχια

28/3/2024

Το γαλλικό μανικιούρ θα είναι πάντα μια κλασική και διαχρονική πρόταση για να κάνετε στα νύχια σας. Μπορείτε να «παίξετε» με κάθε χρώμα, σχήμα ή μήκος που μπορείτε να φανταστείτε.

Όσον αφορά το τελευταίο, τα μακριά νύχια είναι το ιδανικό μέγεθος για να δείξετε καλύτερα όλο το σχέδιο που έχετε επιλέξει και άρα το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, όλες τις ιδέες για γαλλικό που είναι τέλειες για μακριά νύχια και θα «απογειώσουν» τις εμφανίσεις σας.

Cherry french nails

Μετά το κερασάκι στην τούρτα, τώρα πια μπορούμε να λέμε και κερασάκι… στα νύχια. Τι πιο διασκεδαστικό από το να προσθέσετε στο γαλλικό σας το αγαπημένο σε όλους φρούτο, για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο μανικιούρ σας;! Προτιμήστε λευκό στη γραμμή του γαλλικού, ώστε να μην «παραφορτωθούν» τα νύχια σας με πολλά χρώματα.

Baby blue

Το baby blue έχει έναν ρομαντισμό μέσα του, οπότε εάν έχετε τέτοια διάθεση, προτιμήστε το για το γαλλικό σας. Μπορείτε, μάλιστα, να «παίξετε» με τις αποχρώσεις του μπλε, βάζοντας στη βάση ένα σχεδόν διάφανο μπλε με μωβ υποτόνο και στη γραμμή ένα οπάκ γαλάζιο για να πετύχετε την τέλεια αντίθεση.

Coquette bow

Φιόγκοι και «coquette» trend πάνε ξεκάθαρα μαζί και τώρα πια μεταφέρονται και στο γαλλικό μανικιούρ. Επιλέξτε λευκό με chrome φινίρισμα στη γραμμή του γαλλικού και ολοκληρώστε με μικρούς, χαριτωμένους φιόγκους. Oh so chic!

White & grey

Αν σας αρέσει η απλότητα του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, αλλά θέλετε να το «ντύσετε» λίγο παραπάνω, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο. Δημιουργήστε δύο γραμμές στο γαλλικό σας -μια σε λευκό χρώμα και μία σε γκρι- και ολοκληρώστε με μικρές πιτσιλιές ασημί χρώματος πάνω από τη γκρι γραμμή. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοναδικό κι εντυπωσιακό.

Red & Gold

Εάν θέλετε να φέρετε αέρα πολυτέλειας στο μανικιούρ σας, «μπλέξτε» το κόκκινο με το χρυσό. Στη γραμμή του γαλλικού, βάλτε από τη μία πλευρά κόκκινο βερνίκι και από την άλλη χρυσό δημιουργώντας έτσι μια φανταστική και λαμπερή διχρωμία.

Ruby red

Εφαρμόστε πρώτα nude βερνίκι σε όλη τη βάση του νυχιού και μετά σχηματίστε τη γραμμή με ένα βερνίκι σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Για περισσότερη λάμψη, προσθέστε και μερικά μικροσκοπικά αστεράκια σε χρυσό χρώμα με chrome φινίρισμα.

Jelly green

Εδώ οι άκρες των νυχιών είναι βαμμένες σε μια απαλή απόχρωση του πράσινου κι ενισχύονται με σκόνη chrome για να δημιουργηθεί μια αξεπέραστη λάμψη στο μανικιούρ.

G for green

Αναδείξτε ένα γαλλικό μανικιούρ με διάφορες αποχρώσεις του πράσινου. Επιλέξτε ένα nude που «ροζίζει» και μιμείται τον φυσικό τόνο των νυχιών σας για τη βάση και συμπληρώστε σε κάθε γραμμή και από ένα πράσινο, για να δημιουργήσετε ένα αλλιώτικο ombre.

Bedazzled

Λίγη λάμψη πάντα αναδεικνύει ένα γαλλικό μανικιούρ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από αυτοκόλλητα glitter που μοιάζουν με πολύτιμα πετράδια ή να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να σχηματίσει με το χέρι μερικές βούλες με ένα βερνίκι νυχιών σε ασημί τόνο.

Barbiecore

Το ροζ πάει τέλεια με το κόκκινο, κάτι που μας έχουν αποδείξει οι άπειροι συνδυασμοί που έχουμε δει στον κόσμο της μόδας. Το «πάντρεμα» αυτό μεταφέρεται και στο γαλλικό μανικιούρ βάζοντας σε κάθε νύχι μία απόχρωση του κόκκινου και μία του ροζ εναλλάξ.

Wine red

Το κόκκινο του κρασιού είναι από τις πιο εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που θα συναντήσετε ποτέ. Προτιμήστε το αντί για την κλασική λευκή γραμμή και «απογειώστε» το γαλλικό μανικιούρ σας.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μάστιγα η παχυσαρκία: Παγκόσμια «πρωταθλήτρια» η Ελλάδα στους κάτω των 20 ετών

xristiana

Στη Μνήμη Του Άλκη: Οι Παλαίμαχοι Άρη Και ΑΕ Ηρακλείου Αναμετρώνται Σε Έναν Αγώνα Κατά Της Οπαδικής Βίας

xristiana

Accelerate Your Career

xristiana