ΚεντρικήΚοινωνικά

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ 

18/3/2024

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και της  Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αγώνας  θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  20 Μαρτίου και ώρα έναρξης στις 19:30, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου (Δωριέων & Κανάρη).

Επισημαίνεται πως αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν αγαθά (ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, χυμό ντομάτας) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης θα απονείμει τιμητικό  βραβείο στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και πολίτη της Αγίας Παρασκευής, αντιναύαρχο Δημήτριο Ε. Κατάρα.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί υπό το συντονισμό του αντιδημάρχου Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Πέτρου Διακογιάννη και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Ενδυνάμωσης και ΑμεΑ Άννα Γάκη.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές

xristiana

Ασετόν: Πόσο κακό κάνει στα νύχια

xristiana

Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε με άδειο στομάχι

xristiana