ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (23/03)

Ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων έως 30 Απριλίου θα χρωματίσει τις δράσεις μας περισσότερο με τα συναισθήματά μας παρά με την λογική μας σκέψη.

Με τον Δία και Ποσειδώνα κυβερνήτες των Ιχθύων το όραμα και η πίστη θα είναι οι κινητήριες δυναμικές ωστόσο θα είναι δυσκολότερο να παραμείνουμε σταθεροί σε μία πορεία μιας και διανύουμε περίοδο εκλείψεων και την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή σε λίγες ημέρες.

Οτιδήποτε άυλο και μη καθαρά ορατό θα αποτελεί ερέθισμα και το μονοπάτι της προσφοράς θα γίνει σκοπός. Η αναζήτηση της έκστασης θα είναι έντονα ενεργή αλλά και το χάος ενδέχεται να είναι ευκολότερα αποτέλεσμα αυτής.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης στους Ιχθύες θα δράσει σε βαθύτερα κανάλια μέχρι τέλος Απριλίου ωθώντας σας να θελήσετε να εξερευνήσετε οτιδήποτε σας εξιτάρει και εντείνει την περιέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης ταξιδεύοντας στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με οτιδήποτε διεγείρει την φαντασία σας και θα σας βοηθήσει κυρίως στον κοινωνικό σας τομέα. Μέχρι τέλος Απριλίου βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες θα μπορείτε ευκολότερα να τα μοιραστείτε με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που θα μοιραστείτε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, στον εργασιακό κυρίως τομέα θα επιδράσει η δυναμική του Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλος Απριλίου. Ένα διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί να μπείτε σε σκέψεις και αμφιβολίες για πολλά πράγματα ωστόσο την ίδια στιγμή θα μπορέσετε μέσα από νέες ευφάνταστες ιδέες να βελτιώσετε τις συνθήκες σε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει μέχρι τέλος Απριλίου να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τέλος Απριλίου ανεβάζει την επιθυμία και σας ωθεί να κυνηγήσετε ένα όραμά σας. Το να μπερδευτείτε ή να μπερδέψετε άλλους στη πορεία μπορεί να είναι αναπόφευκτο, ωστόσο η δυναμική του στο συγκεκριμένο ζώδιο θα αναπτερώσει το ηθικό σας και κυρίως την πίστη σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως η θέση του Άρη στους Ιχθύες, απέναντι από το ζώδιό σας, ενδέχεται να εντείνει την έμφυτη τάση που έχετε να είστε παντού και να προσφέρετε τις υπηρεσίες και συμβουλές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τον Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλος Απριλίου είναι να είστε προσεκτική/ός με τους χρόνους και να κάνετε πολύ καλό προγραμματισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα τροφοδοτήσει με πίστη και όραμα τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Μέχρι τέλος Απριλίου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσετε επιθυμίες, να προχωρήσετε εγχειρήματα και να κολυμπήσετε σε δημιουργικά νερά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, προστατευτικά θα λειτουργήσει η θέση του Άρη στους Ιχθύες μέχρι τέλος Απριλίου ακόμη και αν δεν το καταλάβετε εξαρχής εν μέσω των εκλείψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στον τομέα της επικοινωνίας και το άμεσο περιβάλλον σας θα δώσει την δυναμική του ο Άρης στους Ιχθύες μέχρι τέλος Απριλίου. Μία περίοδος κατά την οποία, η συγκεκριμένη θέση του Άρη, θα σας δώσει την απαιτούμενη ευελιξία να κινηθείτε ανάμεσα στις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στους Ιχθύες μέχρι τέλος Απριλίου θα επηρεάσει κυρίως τομείς όπου η συναισθηματική ή/και η υλική ασφάλεια είναι σημαντική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας γεμίσει με δύναμη και φαντασία ώστε να μπορείτε να κατακτήσετε ότι επιθυμείτε. Μέχρι τέλος Απριλίου μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα και την προβολή σας και να προβείτε σε δράσεις για τις οποίες δεν είχατε το απαραίτητο σθένος για να το πετύχετε το προηγούμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Wake up make-up: Φυσικό μακιγιάζ χωρίς κόπο

xristiana

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αταλάντη

xristiana

Ξέρετε τι είναι ο κερατόκωνος; Πάσχει το 10% των Ελλήνων, αλλά δεν το γνωρίζουν!

xristiana