23/01/2024
Το επερχόμενο event του FineBeing την Πέμπτη 1 και 8 Φεβρουαρίου στο Iberico προσκαλεί το κοινό σε μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.
Για πρώτη φορά με πρωταγωνιστή ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ το αυθεντικό Japanese Wagyu A5 με τις απαράμιλλες νότες umami, το 7- course menu παρουσιάζει μια συμφωνία γεύσεων, προσεκτικά σχεδιασμένη για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πιο περιζήτητου βοδινού κρέατος στον κόσμο.
Την κορυφαία ιαπωνική γευστική εμπειρία θα συνοδεύσουν εξαιρετικές επιλογές κρασιών από το κτήμα Γεροβασιλείου, από το Κτήμα Βιβλία Χώρα και από το Μικρό Κτήμα Τίτου.
Το επιδόρπιο θα είναι δημιουργία με premium σοκολάτα Valrhona από τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου της Deals S.A.
Το κλείσιμο του dinner θα γίνει μέσα από ένα εικονικό ταξίδι στην Ιαπωνία, με το Shinshu Mars Kasei Whisky, έναν πραγματικό πρεσβευτή του ιαπωνικού ουίσκι που με τα αρώματα ώριμων φρούτων και το ελαφρύ άγγιγμα καπνού, θα εκπλήξει τους λάτρεις του αποστάγματος!
Η γιορτή της εξαιρετικής γεύσης θα πλαισιωθεί με live violin & vocal performance.
Powered by Meating Place Διδασκάλου
Συμμετοχή με προπώληση στο https://www.finebeing.gr/the-japanese-wagyu-dinner
Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.
Πηγή: https://thesstoday.gr