ΚεντρικήΟμορφιά

Makeup tutorial: Δες πως να απλώσεις σωστά τα προϊόντα μακιγιάζ βήμα-βήμα!

29/01/2024

Πίσω από ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ βρίσκεται η σωστή εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα εντυπωσιακό beauty look, το οποίο θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Πως θα το κάνεις αυτό; Ακολουθώντας έναν οδηγό σε 8 βήματα, τα οποία με την κατάλληλη εφαρμογή θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια και χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. (δες και το glowing skin, το makeup trend που θα λατρέψεις φέτος το χειμώνα)

Ποιά είναι η σωστή σειρά στην εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ;

Δες βήμα -βήμα τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων μακιγιάζ για ένα ολοκληρωμένο beauty look.

  1. Ξεκίνα από τη βάση σου. Σε καθαρή επιδερμίδα άπλωσε λίγο primer αφήνοντάς το να απορροφηθεί καλά. Η ευεργετική του δράση θα περιποιηθεί το δέρμα σου, ενώ θα γίνει ο τέλειος καμβάς για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου και να παραμείνει αναλλοίωτο.
  2. Σειρά τώρα έχει το makeup. Επίλεξε τη φόρμουλα υγρή, κόμπακτ ή κρεμώδη που σου ταιριάζει και άπλωσε μια ιδέα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ένα πινέλο ή ένα ειδικό σφουγγαράκι μακιγιάζ.
  3. Αφού απορροφηθεί καλά το makeup, εφάρμοσε τοπικά κάτω από τους μαύρους κύκλους ή στις ατέλειες λίγο concealer για να τα καμουφλάρεις. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να δημιουργήσεις ένα πρόσωπο με εφέ μάσκας.
  4. Χάρισε μια όψη υγείας στο δέρμα σου. Με ένα ρουζ πρόσθεσε στην επιδερμίδα σου μια ροδαλή πινελιά στα ζυγωματικά σου, ενώ με το highlighter χάρισε λάμψη στο πρόσωπό σου απλώνοντάς το ψηλά στους κροτάφους.
  5. Για το μακιγιάζ στα βλέφαρα άρχισε πρώτα με την εφαρμογή της σκιάς, μετά σχημάτισε το επιθυμητό εφέ με το υγρό eyeliner και τελειώνοντας άπλωσε αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  6. Αφού ολοκληρώσεις το μακγιάζ στα βλέφαρα δώσε έμφαση στη φροντίδα των φρυδιών σου χαρίζοντάς τους το κατάλληλο σχήμα και γεμίζοντας τυχόν κενά με τα κατάλληλα προϊόντα.
  7. Το προτελευταίο βήμα είναι η εφαρμογή του αγαπημένου σου κραγιόν ή lip gloss στα χείλη. Ξεκίνα κάνοντας το περίγραμμα και μετά αφού τα γεμίσεις με αυτό άπλωσε το κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών.
  8. Last but not least ψέκασε την επιδερμίδα σου με ένα setting spray ή πέρασε μερικές πινελιές από μια πούδρα. Έτσι, το μακιγιάζ σου θα κρατήσει περισσότερο χωρίς να αλλοιωθεί.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έλκος στομάχου: Πώς μπορείτε να το καταπολεμήσετε μέσω της διατροφής

xristiana

Επιστήμονες αναπτύσσουν εμφύτευμα για να θεραπεύσουν τον καρκίνο σε μόλις 60 ημέρες

xristiana

Δήμος Θέρμης: Κατάθεση Αιτήσεων Για Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Και Το Κοινωνικό Φαρμακείο

xristiana