ΚεντρικήΟμορφιά

8 beauty rituals για να υιοθετήσεις με τη νέα χρονιά στην καθημερινότητά σου

4/1/2024

Το να περιποιείσαι συστηματικά τον εαυτό σου με διάφορα rituals ομορφιάς είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά, παρέχοντας ένα απαραίτητο boost φροντίδας και χαλάρωσης. Ακολουθούν μερικά χαλαρωτικά τελετουργικά ομορφιάς που μπορείς να δοκιμάσεις και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου.
Μάσκες προσώπουΠεριποιήσου τον εαυτό σου με μια πολυτελή μάσκα προσώπου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ενυδατικές μάσκες, σε αυτές με βάση τον άργιλο ή σε sheet masks ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου.DIY Spa DayΔημιούργησε τη δική σου ημέρα σπα στο σπίτι. Απόλαυσε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα και αιθέρια έλαια, κάνε απολέπιση με ένα απαλό scrub και ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου στη συνέχεια.
Διαλογισμός και περιποίηση δέρματοςΣυνδύασε τις τεχνικές χαλάρωσης με την περιποίηση της επιδερμίδας σου, κάνοντας διαλογισμό όσο κάνεις το skincare σου. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τα ηρεμιστικά αποτελέσματα της όλης διαδικασίας και να την κάνει μια ιδανική εμπειρία.
Μασάζ τριχωτού της κεφαλήςΚάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με ζεστό λάδι, καθώς αυτό δεν είναι μόνο χαλαρωτικό, αλλά βοηθά επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και προάγει τα υγιή μαλλιά.ΑρωματοθεραπείαΧρησιμοποίησε αιθέρια έλαια σε ένα diffuser ή πρόσθεσε μερικές σταγόνες στο μπάνιο σου για να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να ενισχύσεις τη χαλάρωσή σου.Μανικιούρ και πεντικιούρΑφιέρωσε χρόνο για να κάνεις στον εαυτό σου ένα μανικιούρ και πεντικιούρ. Η απολέπιση και η ενυδάτωση των χεριών και των ποδιών σου μπορεί να είναι απίστευτα καταπραϋντική, ενώ το χρώμα στα νύχια θα σου φτιάξει τη διάθεση.Βραδινή ρουτίνα περιποίησης δέρματοςΑνάπτυξε μια χαλαρωτική βραδινή ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει απαλό καθαρισμό, μασάζ προσώπου με ρολό gua sha ή νεφρίτη και εφαρμογή των αγαπημένων σου ορών και κρεμών.Θεραπεία περιποίησης μαλλιώνΠεριποιήσου τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μάσκα μαλλιών ή μια εξειδικευμένη θεραπεία. Τύλιξε επίσης τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα για μια πολυτελή εμπειρία σπα στο σπίτι.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες – «Η ανθρωπογενής ρύπανση συμβάλλει σε εκατομμύρια θανάτους από καρδιαγγειακά νοσήματα ετησίως»

xristiana

Επτά συμβουλές απο τους ειδικούς για τις πρωινές ναυτίες

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana