ΚεντρικήΟμορφιά

6 βήματα για να βάλετε χρώμα στην capsule γκαρνταρόμπα σας

8/1/2024

Αφήνουμε πίσω μας το μαύρο, το μπεζ και το λευκό.

Μπορεί τα κλασικά βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας να απαρτίζονται από λευκό πουκάμισο, μπλε τζιν, μαύρα παντελόνια και πουλόβερ σε γήινους τόνους, ωστόσο ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από αυτές τις επιλογές και να εντάξουμε το χρώμα στα καθημερινά μας outfits.

Αυτή τη σεζόν, πείτε (όσο το δυνατόν μπορείτε) όχι στο μαύρο και διαλέξτε ρούχα–κλειδιά σε έντονα και χαρούμενα χρώματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας.

Tip! Να θυμάστε πως θα έχετε κάνει τη διαφορά επιλέγοντας έστω και ένα κομμάτι του outfit με χρώμα. Αλλιώς, μπορείτε να παίξετε με τους χρωματισμούς σύμφωνα με τους κανόνες του color blocking.

#1 Διαλέξτε παλτό σε έντονο χρώμα

Η αλήθεια είναι πως η κλασική καμπαρντίνα είναι διαχρονική, αλλά αν θέλουμε να φτιάξουμε την πολύχρωμη capsule wardrobe, φροντίζουμε να επιλέξουμε κάτι πιο φωτεινό. Επιπλέον, τα πανωφόρια μπορούν να λειτουργούν ανατρεπτικά, χωρίς να χρειάζεται να συνδυαστούν με το υπόλοιπο look ακολουθώντας τους συνηθισμένους κανόνες. Για παράδειγμα, ένα πράσινο παλτό είναι statement κομμάτι από μόνο του και μπορείτε να το ταιριάξετε σχεδόν με τα πάντα.

Massimo Dutti Μακρύ σταυρωτό παλτό από μάλλινο μείγμα €249

Μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές εδώ: Γυναικεία παλτό: Οι πιο μοντέρνες επιλογές που θα σας κρατήσουν ζεστές όλο τον χειμώνα

#2 Μη φοβηθείτε τα χρωματιστά παντελόνια

Χωρίς καμία αμφιβολία το παντελόνι είναι ο βασιλιάς σε κάθε capsule wardrobe, κατάλληλο για οποιαδήποτε εμφάνιση, πρωινή και βραδινή. Αυτή τη φορά όμως θα αγοράσουμε το παντελόνι που μας κολακεύει σε χρωματιστούς τόνους, όπως ένα ίσιο κόκκινο ή ένα στενό μωβ.

Zara Ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή €22,99 (με έκπτωση)

#3 Κάντε το μπλέιζερ πρωταγωνιστή

Ένα από τα μυστικά για να εντάξετε περισσότερα χρωματιστά ρούχα στην ντουλάπα σας, είναι να τα αντιμετωπίζετε ως ουδέτερα. Και αυτό θα κάνετε με τα μπλέιζερ. Λατρεύουμε τη σικ δύναμη ενός oversized χρωματιστού μπλέιζερ και αν αντικαταστήσει το κλασικό μπεζ ή μαύρο, τότε ακόμα καλύτερα. Αυτό το κομμάτι λειτουργεί άψογα ως βασικό ρούχο για τη δουλειά, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό ως layering για βραδινές εκδηλώσεις και βόλτες στην πόλη. Τα μπλέιζερ είναι τεράστια τάση αυτή τη στιγμή και να θυμάστε ότι ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σας τζιν.

Mind Matter Σακάκι μωβ μακρύ με πέτο REESE €44 (με έκπτωση)

#4 Διαλέξτε ένα fun t–shirt

Ενώ τα απλά λευκά και μαύρα μπλουζάκια είναι η τυπική επιλογή, προτιμήστε ένα «έντονο» t-shirt ως έναν απροσδόκητο τρόπο για να ξεχωρίσετε. Αγαπάμε ένα καλό ρετρό μπλουζάκι, καθώς μπορούμε να το συνδυάσουμε και με τα αγαπημένα μας κοσμήματα. Τα μεγάλα, χρυσά κολιέ και σκουλαρίκια θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το μπλουζάκι σας.

H&M T-shirt σε φαρδιά γραμμή με στάμπα €14,99

#5 Επενδύστε σε μια animal print φούστα

Τα τελευταία χρόνια, οι σατέν φούστες έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα μας. Προτιμήστε αυτές που έχουν μήκος μέχρι το γόνατο, καθώς οι μίνι φούστες μπορεί να είναι πιο δύσκολο να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Δεδομένου ότι διαβάζουμε το leopard print ως ουδέτερο, εκμεταλλευτείτε το ως επιλογή για τη φούστα σας. Γενικά, το animal print είναι αρκετά ζωντανό ώστε να προσθέτει από μόνο του χρώμα στην εμφάνισή σας. Μην ξεχνάτε ότι ταιριάζει τέλεια με κόκκινο και πράσινο.

Regalinas Μίντι φούστα animal print €27,90 (με έκπτωση)

#6 Βάλτε το ροζ στη ζωή σας

Αφήστε τα μπεζ και τα λευκά πουλόβερ και τοπ στην άκρη και δώστε ζωντάνια στην εμφάνισή σας με ένα τολμηρό ροζ ζιβάγκο, το οποίο θα ταιριάξει τέλεια με μία κόκκινη καμπαρντίνα. Τα τελευταία χρόνια, το κόκκινο και το ροζ δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό και μεταμορφώνουν τη μινιμαλιστική σας ντουλάπα σε μαξιμαλιστικό όνειρο χρωμάτων.

About You PIECES Πουλόβερ ‘NANCY’ €49,90

Αντλήστε ιδέες για πουλόβερ εδώ: Τα ομορφότερα πλεκτά πουλόβερ για τις κρύες μέρες που έρχονται

Πηγή: Women

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Ομάδα Γυναικών Μελισσίων: Εκδήλωση Με Θέμα «Δαμάζοντας Τα Κύματα Της Πανδημίας»

xristiana

Το εύκολο trick στο μακιγιάζ για βλέμμα πιο έντονο

xristiana

Επιστημονική Ημερίδα συμφιλίωση με τον ιδανικό εαυτό μου 

xristiana