ΚεντρικήΚοινωνικάΠεριβάλλον

“Τρέξε μαζί με τον σκύλο σου” – Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο Ωραιόκαστρο

6/1/2024

Η δράση “Τρέξε μαζί με τον σκύλο σου” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “είναι ότι καλύτερο για εσάς αλλά και τον σκύλο σας αφού μπορείτε να αθλείστε συγχρόνως και οι δύο μαζί. Σας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί του, προσφέροντας σε εσάς και αυτόν μοναδικά πλεονεκτήματα”.

Η διαδρομή διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής. Είναι εύκολα προσβάσιμη και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα για μια δράση CaniCross, Bikejoring, ή Scootering.

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΈΝΕΣ: 40.733209, 22.903572
CHECK IN: 10:00
CHECK OUT: 12:00

SECTION SPORT 6,2Κ

Το σκέλος SPORT διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 6,2km με βαθμό δυσκολίας 2 (μεγ. 5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross. Απαραίτητος και υποχρεωτικός εξοπλισμός Belt (ζώνη) για την μέση, Leash (λουρί) ελαστικό 2m και Harness (σαμαράκι) για το σκύλο . Αθλητές που θα φέρουν χρόνο κάτω από 5 pace, προκρίνονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιταλία το 2024.

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για καθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″.Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″. Θα αναρτηθεί στη σελίδα του αγώνα, πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί. Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ SPORT

CANICROSS

Ανδρών (ανω των 15 ετών)
Γυναικών (άνω των 15 ετών)
Junior (10 – 14ετών). Διαδρομή ίδια με του FUN 2K

Στην κατηγορία Junior υπάρχει δυνατότητα ενός συνοδού κατά την διάρκεια του αγώνα.

BIKEJORING

Ανδρών (ανω των 15 ετών)
Γυναικών (άνω των 15 ετών)

SCOOTER

Ανδρών (ανω των 15 ετών)
Γυναικών (άνω των 15 ετών)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: € 18,00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

SECTION FUN 2Κ

H συμμετοχή στο σκέλος FUN είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να τρέξουν από ηλικία 7 χρονών μόνοι ή με συνοδό. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 2km με βαθμό δυσκολίας 1 (μεγ.5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Το έδαφος είναι ιδιαίτερα μαλακό και προδιαθέτει να τρέξεις άνετα χωρίς κούραση και ταλαιπωρία για τον σκύλο. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. Δώστε την ευκαιρία στον σκύλο σας να τρέξει μαζί σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για κάθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγάλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγάλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″. Θα αναρτηθεί στη σελίδα του αγώνα, πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί. Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡO

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Αφιερωματική Ιστορική Συναυλία «Οι Οπλαρχηγοί του Πόντου»

xristiana

Δήμος Διονύσου: Δημιουργία δικτύου πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών

xristiana

Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 2/9/2023

xristiana